Samo ena je MAMA | mama.si

Vem, vem dolgo je trajalo, da sem se odločila spisati nov blog, ampak sorry meni čas noro leti. Dvakrat se obrnem in je teden, ma kaj teden, mesec mimo. Ampak ker nisem “one time thing girl” ne morem ostati pri enem blogu.

No pa dajmo.. v tem trenutku sedim v avtu saj se z možem voziva domov iz najinega 4 dnevnega “oddiha” brez otrok. Zakaj oddiha v narekovajih? Ker se nisem niti slučajno odpočila, sajsva imela aktiven dopust polnega raziskovanja skritih kotičkov Slovenije. Ampak bilo je noro. Približno noro kot sem jaz.
Mislim da je čas da si preneham zatiskat oči pred resnico in se sprijaznim z dejstvom, da verjetno ne bi nikoli dobila potrdila psihiatra za varno ravnanje z orožjem. Kaj mi je dokončno odprlo oči? V najinem 4 dnevnem pohodno adrenalinskem oddihu sva se odločila tudi za rafting. In ko ti gospodična med raftanjem po brzicah izjavi:
“We can make a short stop here, so the crazy lady in front can make a 7m jump from the rock” veš, da je tvoja resnična indentiteta razkrinkana, saj te ljudje preberejo v dvajsetih minutah in ugotovijo, da nisi čisto vsakdanje preprosto dekle, temveč zmešana kura, ki ji vsak podvig predstavi izziv, ki ga mora nujno izpolniti

Statistika izleta: 5 mest, 7 znamenitosti, 0 sexa

Sej vem, zdej je zgražanje…. kaj kaj v prejšnjem blogu je pisala kako rada sexa pa v 4- dnevnem oddihu ni niti enkrat. Razlogov je veliko. Glavni je, da seveda kot se po Murphy-u spodobi prvi dan dopusta pride na vrsto moj cikel.
Pa recimo, da  to ne more biti izgovor, ker naju načeloma to niti ne moti. Ampak ljudje moji, midva sva bila v campu v šotoru ( najetem, ne najinem) ampak si lahko predstavljate po sexu se sprehoditi do skupnih tušev da se uredim? Si predstavljate to sceno? No go, sorry no go.

Ali ni dovolj, da hodim s spetimi lasmi okoli že cele štiri dni, ker moja pudelj frizura na poletnem prepihu posušenih las enostavno ne dopusča možnosti drugečnega stylinga. Tako da ja, divje skuštrana, nepotešena in prijetno utrujena vas pozdravljam do naslednjič.

 


Tag-i

Sorodni članki

PRIJAVI SE NA E-NOVICE