Samo ena je MAMA | mama.si

TENER COJONES

Včasih pridemo v življenju v situacijo, ko moramo neko stvar urediti sami. Včasih se to zgodi enkrat včasih večkrat in kot zakleto ima včasih hudič mlade in se to začne ponavljati.

Če se je katera sama srečala s takšno situacijo potem verjetno ceni njihovo delo bolj kot vse na svetu. O komu in čemu govorim? Oprostite mojemu izrazu ampak o prekletem voskanju. Torej cenim cenim in nadvse cenim delo kozmetičark, ki to opravijo namesto mene. Ker nisem tip ženske, ki bi z veseljem skakljala iz moškega na moškega, niti nisem tip ženske, ki bi z veseljem menjala osebe, ki nudijo kakršnokoli storitveno dejavnost (beri: frizerke, kozmetičarke, zobarji,..). Sem zvesta. Kar me privede do tega, da ko gre moja kozmetičarka na dopust, ostanem kosmata. In ker sorry reees ampak reees ne morem sredi poletja okrog hodit kot bober ( niti pozimi) sem poprijela za vosek sama..a lahko v blogu zakolnem? Omfg!

Če mislite da je raztegovanje in nategovanje pri kozmetičarki naporno, si potempredstavljajte kako to izgleda, ko delaš sam.
Ajde noge.. Pffff mala malca.. ampak ljudje moji, ko se lotiš pa svoje tamale, pridejo pa na vrsto vse poze joge, kamasutre, thai chija in ostalih borilnih veččin.. in ko se končno napackaš s tem lepljivim sranjem.. takrat.. takrat je treba met pa jajca! In to “orng jajca”. Da spuliš nekaj iz sebe za kar veš da bo bolelo “k’ pr’ norcih” in da imaš velikooo možnost, da si povzročiš mega sexy plavico.. e to so pa tener cojones!
Potem, potem pride pa na vrsto še zadnjica.. ogledalo tako, noga tako, namaži tako, prilepi tako, potegni… kaj??? Potegni??? Kaaaam? Levo? desno? Kako naj vidim kam pri vragu mi sredi riti dlake rastejo? V glavnem…

Mislim, da je čas da premislim o smiselnosti zvestobe… jajca naj ima moj mož, jaz potrebujem nadomestno kozmetičarko, ker tale včasih se zgodi prevečkrat in mož ima resne pomisleke ali sem se depilirala ali tepla.

Lep pozdrav s plavico na tamali ( je pa gladka)


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE