Samo ena je MAMA | mama.si

MATERINSKI DANV četrtek, 27. marca, ob 17. uri na sedežu Neocelice, na Bravničarjevi ulici 13 v Ljubljani, bomo praznovali naš prvi skupni materinski dan.

Draga bodoča mamica,

Pod vašim srcem bije še eno srce. Z njegovim bitjem se je za vas začela najlepša vloga v življenju, ki bo polna majhnih čarobnih trenutkov, topline in ljubezni. Vloga, ki jo boste igrali celo življenje. In vloga, ki za okolico hitro postane samoumevna.

Pustite se razvajati, še preden vas bitjece, ki ga nosite pod srcem, pokliče »mama«. Svoj prvi materinski dan preživite skupaj z ostalimi bodočimi mamicami in praznujte skorajšnji prihod novega družinskega člana.

Pridružil se nam bo tudi priznani slovenski ginekolog dr. Stanko Pušenjak, ki bo poskusil odgovoriti na vprašanja, s katerimi se srečujete bodoči starši, hkrati pa bo predstavil, kako lahko že ob rojstvu obdarite svojega otroka.

Naša poslovna partnerja, Baby Center in Philips Avent, za vsako udeleženko Prvega materinskega dne pripravljata simpatično presenečenje.

Prijave sprejemamo na brezplačni telefonski številki 080 88 48, na elektronskem naslovu info@neocelica.si ali preko Facebook-a.

Veselimo se srečanja z vami.

Ekipa Neocelice

 

Mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar z Ginekološke klinike UKC Ljubljana, je ugleden strokovnjak za perinatalno medicino. Spremljal je na stotine nosečnosti in pomagal na svet mnogo dojenčkom. Dobro pozna bodoče matere in očete, njihov pogum in njihove skrbi. Že vrsto let aktivno sodeluje s spletno stranjo Med.over.net, kjer je moderator foruma ABC ginekologije in porodništva

PUSENJAK


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE