Draga Ija!
Sem ravno po (žal že končanem) prvem postopku, tako, da ti lahko povem kaj več o poteku. Jaz sem dobivala manjšo količino Menopurja - skupaj 8 injekcij in me ni nič bolelo, niti nisem imela kakšnih drugih težav. Ker je bila količina manjša, so mi svetovali, naj hodim v zdravstveni dom, kjer mi bodo dali injekcijo.
UZ imaš potem pribl. 3X, vsakič ti sproti povedo, ali prideš naslednji dan ali čez dva dni. Sledi stop injekcija in čez pribl. 48 ur punkcija. Po punkciji ti pripada 5 dni bolniške, meni so 5. dan tudi naredili transfer in mi dali še 3 dni bolniške. Če imaš razumevajočega zdravnika in tako službo, da si lahko privoščiš več prostih dni, mogoče lahko bolniško podaljšaš.
Drugače pa so v LJ vsak mesec predavanja - točen razpored si verjetno dobila - tudi tam ti razjasnijo marsikakšno vprašanje.
Mogoče še to - verjetno vsaka odreagira malo drugače, zase lahko rečem, da me je bolj skrbelo, kako bo, kot pa se je potem izkazalo. Tudi osebje (v LJ) je bilo prijazno in razumevajoče.
Kot rečeno, meni oz. nama tokrat ni uspelo, tako, da bom enkrat v jeseni spet pogosto v prestolnici - upam, da bo rezultat pozitiven, kar seveda želim tudi tebi in vsem s podobnimi težavami.
LP Izabela