MOJ TREBUŠČEK > Nosečnost

Višina previjalne mize

<< < (3/10) > >>

_Sončica_:
Naša je 93 cm....sem pa visoka 173  :lol:

nalepka:
Jst imam tudi malce pod popkom.

Bi ti pa mogoče priporočala če boš sama delala ono peno za na vrh da jo obleci v kakšen skaj ne v bago, ker na začetku se večkrat zgodi da se male pikice polulajo. Če imaš gor blago moraš vse skupaj oprati, če pa imaš nekaj kar samo obrišeš je pa veliko boljša varjanta.

Pikolina:
Mi imamo previjalno od Lip Poljčane (velika sem 160, sega mi nekako do popka)-ko ne rabiš več previjalne, odstraniš letvice in  ti ostane samo še predalnik, super stvar :wink: . Podlogo sem kupila v babycentru, tako ki ne premoči. Širina pa je širina previjalne, ker otročki hitro rastejo...

Tanjci:
moja previjalna mi je točno do popka... je pa visoka 100 cm, jst sem pa 170 cm

podlogo sem kupila v BC in je širine 85, globina pa 75 cm... tolk velika je tud previjalna

če imaš to podlogo manjšo, lahko preostal del uporabiš kot odlagalno površino... jst tega ne rabim, ker imam zraven cel pult na razpolago

Gina262:
tO JE RES DOBRA TEMA, SAJ SEM SE TUDI SAMA KAR NEKAJ ČASA UBADALA S TEM KOK VISOKO, DA BO ČIMBOLJ OK? IN RES JE TABOLŠ VIŠINA TAM NEKJE OKROG POPKA, MAL GOR AL DOL, ODVISNO OD POSAMEZNIKA. JAZ MAM MAL PROBLEMOV Z BOLEČINAMI V HRBTENICI, ZATO MI BOLJ USTREZA MALO VIŠJA, DA SE NI TREBA TOK SKLANJAT, PA DVIGOVAT.

MIDVA SVA JO TUD KAR SAMA NARDILA, SAJ JE TKO TUD FINANČNO VELIK LAŽJE DOSEGLJIVA. OSEBNO SO SE MI ZDELE NASPLOŠNO VSE PREVIJALNE ZELO DRAGE, ZATO SVA SE ODLOČILA, DA JO KAR SAMA NAPRAVIVA, PA ŠE MERE LAHKO PRILAGODIŠ PO SVOJIH POTREBAH IN ŽELJAH.

LP

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version