OKTOBER 2007

Started by ayatutaya, November 05, 2007, 11:43:47

previous topic - next topic
Go Down

nina80

Sem slučajno po dolgem času sem zašla  :sm_biggrin:.

Tudi naš Klemen že komaj čaka, da gre v 1. razred. Še ne vemo v katerem oddelku je in katero učiteljico ima. Bomo verjetno drug teden dobili vabilo.
Drugače je velik fant 127 cm, 25 kg in nogo 33 :icon_rolleyes:

Pred letom dni se nam je pridružila še ena punčka, tako da ima sedaj 2 sestrici, stari 3, 5 let in 1 leto, ki jih nadvse obožuje, še posebej ta mlajšo :-)

Ja, leta kar bežijo in naši mali škratki gredo čez 1 teden že v 1. razred :-(  Sploh ne vem, kdaj se je teh  6 let obrnilo.

lp vsem in se še kaj beremo

ani12

Vau nina80, trije že!  :sm_heart:

No, prvi teden šole je za nami. Moja je drugi šolski dan pokomentirala z "ves čas hočejo, da nekaj delamo" in me pošteno nasmejala :icon_biggrin: , potem pa zadnja dva dneva iz šole odhajala pojoče in še cel popoldan doma prepevala. Šola ji je fajn. :sm_smileylove:

beybika

#8462
September 09, 2013, 10:33:41 Last Edit: September 09, 2013, 10:37:40 by beybika
Še en lep sončen šolarski pozdrav še od mene   :elephant1:

Ani12 jaz bom tudi zanekrat ostala kar pri eni :)  ker hočem dvojčke :P hec :) no, moj ima iz prvega zakona starejšega sina in imamo tako  2 otroka tak da sem preskrbljena z potomci :P  :)  Jaz osebno ostajam na enem otroku, nimam živcev iskreno rečeno in potrpljenja, in sem zdej tudi zeloo komot postala (lahko prečitam na plaži kak časopis, v miru spijem kafe itd...)ampak kaj pa veš kaj se lahko zgodi.. življenje je nepredvidljivo in lahko da bom imela na koncu 5 otrok :P ampak za zdej in mislim ter upam ostajam kar na eni (da sem rodila jaz)  :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh:
Moja Enea niti nima želje imet mlajšega brata ali sestrico in bežiii od dojenčkov in malih otrok kakor jo noge hitro nesejo  :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh: je zadovoljna da ima večjega in starejšega brata kateremu lahko komandira 100 na uro in dela z njim kar hoče  :sm_crazyeyes: :sm_hugelaugh:

kar se tiče šole pa: nas so zelo čudno razporedili v šoli, praktično nobeden on naših ki so bili skupaj ni z svojo najljubšo prijateljico/prijateljem   :sm_confused: tudi tisti ki so bili pridni, niso skupaj  :sm_confused: :sm_confused: No, mi hvalabogu v našem razredu imamo kar 8 otrok iz naše skupine in sta vmes tri punčke ki jih ima Enea zelo rada vendar si je želela močno le eno punčko iz njihove skupine. Ni pa nič komplicirala ne jokala ker je ni, je zadovoljna z izbiro ki jo ima in smo tudi res zelo lušten razred in sami fajn starši (vsaj zaenkrat)  :icon_lol:. Sem vesela da je tako, ker so se nekateri zelo jokali in hvalabogu je meni to bilo prišparano :)
Zelo ji je všeč šola ampak bi rada več dogajanja kar se tiče samega učenja in naloge  :sm_crazyeyes: :icon_rolleyes: :sm_hugelaugh: tega otroka so ziher v bolnici zamenjali  :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh: je pa zelo vesela da gre v šolo, zjutraj ni nobenega problema za vstat in se odpravit, kar je bilo za vrtec .. mission imposible, vsaj prva tri leta dokler nismo menjali vzgojiteljice. pa še takrat se ji ni ljubilo kaj dosti  :sm_crazyeyes: tudi iz šole pride nasmejana, dobre volje in takoj nam vsem pokaže kaj so delali tako, da hvalabogu ji šola sede :) upam da jo bo ta grif držal še naslednja leta :))
se je pa punca odločila kar v prvem razredu da bo Veterinarka ali Znanstvenica   :icon_rolleyes: :icon_lol:
we will see said the blind man :)

ani12

#8463
September 11, 2013, 08:44:37 Last Edit: September 11, 2013, 08:46:18 by ani12
Ha ha ha, beybika, najini sta skorajda dvojčici! :sm_hugelaugh: Moja hodi v šolo navdušena, pridno vse dela, iz šole pa mi zadnje dneve hodi prepevajoče in še cel popoldan doma poje. :sm_heart: V petek sva že naredili domačo nalogo, ko je prišla domov. Nekaj je morala v delovnem zvezku pobarvati do konca, pa sem rekla, da to naredi kar takoj (delovne navade), potem pa je bil čas za igro in "dopust".  :icon_razz:

Moja pravi, da bo biologinja ali veterinarka, ker ima rada živali.  :sm_butterfly: Všeč ji je tudi ideja, da bi bila kriminalistka (kot mati menim, da bi bila idealna za to - tako kot zna ta otrok vztrajati s poizvedovanjem, da pride do želenega odgovora in me ob tem pripelje do roba blaznosti, bi vsakega kriminalca pripeljala do priznanja, samo da se je reši :sm_hugelaugh:). Idejo je imela tudi, da bi bila cvetličarka, ker obožuje rože in bi - pazi to - še mene zaposlila, da bi ji pomagala v cvetličarni.... :icon_neutral:

Zdej smo morali izbrati izbirne dejavnosti in si je izbrala ritmično gimnastiko (glistica je pravšnja zanjo) in karate. :sm_hugelaugh:

Je pa moja v razredu najmanjša. Nekatere deklice so za celo glavo in pol večje od nje. :icon_eek: Ne morem verjeti, kako so nekateri današnji otroci veliki. Razred izgleda tako, kot da so skupaj otroci iz 1 do 3 razreda. Sicer ima pa moja sestra pastorko, ki ima 8 let, velika je pa 145 cm!! Nogo ima že 36 številko (jst recimo že obujem njene čevlje, ker imam 36/37), glavo pa večjo, kot jaz. Z mojo hčerko si pravita, da sta sestrični, pač nista krvni, priženjeno sorodstveni pa, in se odlično razumeta. A ko sta skupaj, človek ne more verjeti, da je med njima le 2 leti razlike, hkrati razlika v 34 centimetrih in 20 kilogramih.  :icon_lol:

beybika

Hellooo

izgleda da najinima princezama prav paše šola :) jaz sem prav vesela da je tako, nekatere otroke pa opažam da vleče še vedno vrtec. No jaz sem vesela, da je tako, upam sam da jo bo ta grif držal še leta  :sm_smileylove: :icon_biggrin:

Drugače pa sedaj so imeli za izbrat dejavnosti in si je izbrala: pevski zbor, tenis in likovni krožek  :sm_biggrin: ji je pestro, ni kej :) Enea je htela it na Judo  ali Karate ampak ju pri nas do drugega razreda ni, tako da so otroci vsaj še eno leto varni pred njo  :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh:

Drugače pa moja ima še od Vrtca željo da postane Veterinarka tako, da bomo videli :) Ideja sicer ni slaba ampak.. leta in leta študija???!!! no, karkoli si bo izbrala bo meni vredu :) čeprav mislim da moja ker odlično riše in izdeluje izdelke.. in je bolj ustvarjalna duša, bo šla po moje iskat resnico življenja v Indijo.. ha ha ha  :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh: šalo na stran  :icon_wink:

Kaj pa kej ostale Oktoberke??? kako je v šoli? kako so vaši malčki??

ani12

Zdravo oktoberke, a bi pred skoraj 7 leti pomislile na te dni, ko se prvi razred naših oktobrčkov že zaključuje?  :icon_razz: :sm_heart:

Kako ste in kaj je vse novega?

Go Up