PRVI ZNAKI PORODA

Started by vesnaresna, May 18, 2008, 13:04:10

previous topic - next topic
Go Down

vesnaresna

Drage vse, ki ste že rodile, prosim, razpišite se, kakšni so bili kaj pri vas prvi znaki, da se bliža porod. Mislim predvsem na tiste znake pred popadki (izcedek, kaki posebni občutki.....karkoli nenavadnega pač).
Hvala & lp!

M.B.

Se podpisem pod tale post! :)

Jst mam namrec ze zelo mocne popadke, po nekaj ur, tudi na 5 minut ali manj, pa potem po kaksnih treh urah izginejo, pa se spet pojavijo cez kaksno uro.
V petek sem bila odprta 1cm, potem sem bila se cel dan s popadki, v soboto sem popoldan celo lahko malo zaspala, danes ob polpetih zjutraj se je pa spet zacelo :? Pa imam se vedno obcutek, da me bodo domov poslali, ce grem v P..ladym7

krvav izcedek na hlačkah in rahli popadki na 5-10minut samo 1 uro....pa že bila 3cm odprtaM.B.

Nosecka, ti si itak my hero kar se tega tice ;) Sm ti kr fous.Naja35

M.B. a potem še ne boš šla v P, če so že takšni znaki? Da še ne boš doma rodila :wink:

Drugače pa super vesnaresna, za odprto temo...dajte pišite, novopečene mamice ja... :D

darčiKa

Pri meni ni bilo nič nenavadnega, nenadoma zvečer odtekla voda in to cele tri tedne prej.... :wink: Zjutraj isti dan sem imela še ctg, normalno brez popadkov in si res nisem mislila, da bom še tisti dan v P.

vesnaresna

Kaj pa kaki psihični znaki? Saj vem, da je to vse od ženske do ženske različno, ampak vseeno.

taska31

ponoči ( sobota ) rahli krči, ki so se podnevi stopnjevali ( sobota ), v nedeljo po polnoči so bili popadki še bolj intezivni, isti dan pa rojstvo ob 6.29 uri.

janchys

25.6. še zadnji izlet sama z atijem na Bled....cel dan bolečine v križu kot nekaki krči (popadki) seveda vsa potrebna oprema za porodnišnico zraven. zvečer vrnitev v Mb...med vožnjo normalno popadki.....ko sem prišla domov sem šla v banjo ker bi naj to pomagalo če so popadki lažni. nekja minut do polnoči vožna j MB porodnišnico...celo noč na ctg zjutraj 26.6 za cm odprta....cel dan v bolečinah v križu a jaz še vedno 2v1....zvečer nekaj pred 18 uro mi je odtekla voda in se je začelo.....rojevala 5 ur...porod je bil kompliciran in rizičen za oba zato so opravili CR. 27.6. najlepši dan mojega življenja. ob 0:21 se je rodil mali bojevnik Tijan......

Ninica007

Jaz sem recimo bila tisti dan ,ko sem rodila še pri G. na pregledu in je rekla a zdaj pa vam kar fajn otrdeva trebuh?
ja sem rekla zadnji teden najbolj.Tak da me je že kar fajn bolelo,pa me je G,vaginalno pregledala in še sploh nisem bila odprta.
No,in potem  pa me je proti večeru moj peljal v porodnišnico in sem rodila čez slabi dve uri.Pikica je sicer prišla tri tedne prej na svet 36/5 in je blo vse OK :) Nič se bat,ko pride tisti čas za rodit,vsaka nosečka dobro ve, kdaj je čas za  v P.

lp

Lino1975

Meni se je 19.6. fajn spustil trebuh, noseča sem bila 34 2/7, počutila sem se super, ker sem naenkrat lahko spet zadihala s polnimi pljuči. Ves čas sem bila v akciji, hiperaktivna. Potem pa mi je čez 3 dni, nenadoma pri nočnem pohodu na WC odtekla voda. Seveda sva odkurila v porodnišnico, čeprav popadkov ni bilo. Zjutraj ob treh sem bila sprejeta, odprta 2 cm. Dali so me v porodno, kjer sem se dologčasila do 11 ure, ko so mi nastavili umetne popadke. Rodila sem ob 18.13 uri, po sedmih urah mučnih popadkov, trajanje nosečnosti 34 5/7.

Lino1975

Gledam ticker, ravno danes sem noseča 34 5/7 - druga nosečnost. Zdaj si lahko predstavljam kako bi izgledal moj drugi dojenček, če bi se danes rodil :wink:

pikapoka.moja

Kaj pa vem, jaz sem bila cel teden nekaj naspidirana in letala okoli... v četrtek sem bila še pri g in mi je potrdil, da je tamala lepo dol fiksirana. V petek zjutraj je pa voda odtekla :lol:  
Nobenih posebnih znakov.  :wink:
veliko lepih, tudi novih cotik!  KLIKNI http://lepestvari.moj-album.com/

Janča

jaz sem imela kaki teden prej izcedek, bila sem zelo nemirna, brez obstanka, nič mi ni pasalo,...hkrati pa neizmerno srečna, kot da bi čutla, da bo kmalu čudež :lol: aja, pa trebuh se mi je tolko spusto, da sem lahko položla dlan med prsnico in trebuhom.

lep porod!!!!-jaz sem mojega prepela :lol:
Janča

vivika

Ja mene je dan pred prodom, ko smo se sprehajali nekej strasno cudno spiknilo tam spodaj in to parkrat, tako da sem morala se malo ustavit...
zvecer je moj reku, da imam ful nizko trebuh, ponoci ob 3h so se pa zaceli popadki na nekje 15-10min, ki so zgledali ko kake prebavne motnje...tko da tut jst sm zaman cakala na wcju da bomo kej nakidal pa ni blo nic  iz tega, je slo za popadke :lol:

Go Up