Ali verjamete vedeževalkam?

Started by sanja, November 25, 2005, 18:41:27

previous topic - next topic
Go Down

sanja

Se je kateri kaj uresnicilo od tega kar so vam kdaj napovedale?:wink:
Meni je šlogala v Beogradu pred 15 leti ena, ko sem bila se puncka... pa tudi se ena v Celju...Isti cas, napovedale cisto isto, zenski se nista poznali...in do zdaj se mi je uresnicilo, da sem se porocila med23-25 letom, z moskim na M, da bom rodila prvega otroka sina, drugo hcer " tega se ne vem :cry:  ce bo puncka " Je pa res da se bosta oba rodila v roku dveh let. Vse to, razen puncke  " se ne vem " se je uresnicilo :shock: .
Kaksne pa so vase iskusnje... seveda tiste, ki ste kdaj pustile, da vam slogajo. :lol:  :roll:

ANGELINA & LEONARDO
LUCCIANA

lipanje

MENI JE ŠLOGALA BIVŠA SODELAVKA, KI SE UČILA ŠLOGATI IN MORAM REČT, DA MI KAR NEKAJ POTREFILA, ČEPRAVA SEM JEMALA VSE Z REZERVO. ČEPRAV SVA SE POZNALE IN SE POZNAMI, MI JE UGANILA DOLOČENE STVARI, KI SO SE ZGODILE BREZ DA BI KDO KAJ TAKEGA PRIČAKOVAL. ENA OD TAKIH STVARI JE BILA MOJA SELITEV, KI SE JE ZGODILA V TAKO REKOČ MINUTI ČASA IN PROBLEMI Z ZANOSITVIJO. TO MI JE NAPOVEDALA, KO SPLOH NISEM ŠE ŠTUDIRALA O OTROCIH OZ. ŠE PRI G NISEM BILA ŠE NIKOLI (TAKRAT). NE VEM, MOGOČE JE LE NEKAJ NA TEM.

OSEBNO RADA KAJ IZVEM, AMPAK JEMLJEM VSE Z REZERVO.

ROŽA

JAz sem imela zelo čudne okoliščine o katerih brez zamere nebi pisala, bila sem enkrat samkrat pri kao šlogarci in ugotovila je vse za nazaj in za naprej, celo datumi se ujemajo z določeno zadevo. Edino kar me še čaka je še ena punčka v kar nisem čisto prepričana a nikloli se neve.

sanja

Lepo Roža, boste pa se enkrat zibali :lol: ... mal te hecam

ANGELINA & LEONARDO
LUCCIANA

ROŽA

ja sam zgleda da sem js bol za kot mož ...al se pa finga dela. Ti povem da si ful želim po eni strani pa se mi zdi da bom le mal prestara. To bi se naj zgodilo 2008 in takrat bom 35. Vem da to ni starost, a živci?KAJ PA VEM!!!!!!

Zoja

Pred tremi leti, ko sem bila še samska, mi je vedeževalka prerokovala, da bo v moje življenje v času, ko mi bo šlo vse narobe in ko se z mamo ne bova ravno najbolje razumeli, vstopil 7 let starejši človek in mi zmešal glavo, ter povzročil totalni kaos v mojem življenju. To se je res zgodilo, zdaj pa s tem "neznancem" pričakujeva najinega prvega  :+ .

Pri meni se ni zmotila, vseeno pa ne bi kaj preveč verjela v to, saj včasih v naši podzavesti dobesedno delamo na tem, da se potem vse to uresniči. Jaz sem na to že pozabila, ko so se začele stvari odvijati tako kot je prerokovala. Šele ko je bilo vse glavno skoraj mimo sem se spomnila kaj mi je rekla vedeževalka.
Pazite nase in na svoje sončke! LP, Zoya

ROŽA

SAMA TUDI NISEM RESNO JEMALA IN VSE POZABILA. zAUPALA SEM KOLEGICI KAJ MI JE TA ŽENSKA GOVORILA IN VSAKIČ ME TA KOLEGICA SPOMNI NA TO DA MI JE TAKO BILO PREROKOVANO.

maja79

ja jaz kaj dosti ne dam na vedeževanje...enkrat pred kakimi 6imi let pa mi je ena ciganka res šlogala iz kave in iz dlani...in mi je povedala stvari za nazaj,ki so se dejansko zgodile in stvari za naprej...da bom pač ostala s fantom,ki se bova poročila in da bova imela tri otroke(od tega najprej dva fanta in kasneje še punčko)...no s tem fantom sva se res poročila in imava dva otroka-fantka ter razmišljava o tretjem in upava da bo punčka...bomo videli...in takrat sem se jaz te ženske tok ustrašla :shock: ,da sem rekla da mi nobena ne bo več šlogala,ker je vedela stvari in je nemogoče,da bi si jih zmislila...ne vem...mogoče je pa res kaj na teh vedeževalkah :?sanja

Roža verjemi, da ne bos prestara... kje pa! Sem imela v sobi, ko sem rodila zensko, ki sta se z mozem vec kot 10let trudila na otroku. Prvega " puncko " je imela pri 38 letih, drugega fantka pa pri 43letih... tak da nobena starost ni previsoka, ce si le zelis biti mama in se zavedas kaj vse dobis ko dobis se enega otroka... saj sama ves kako je ko te z ockami pogledajo v oci :roll:  se kar malo zamislis, da bi vcasih najraje imel kar nogometno mostvo, ha ha

ANGELINA & LEONARDO
LUCCIANA

ROŽA

ja sj pravim da ne mislim leta kot taka, ampak se bojim da mi energija ugasne. Bomo vidli.

sval

Jaz osebno mislim, da je vedeževanje samo branje energije človeka, ki jo vsak od nas izžareva. Če pa ti govori do podrobnosti natanko, potem to vpliva na tvojo psiho in nezavedno delaš tako, kot ti je bilo prerokovano.

Meni so prerokovali svetlolasca za moža, pa imam popolno nasprotje. Potem punčko in fantka, pa imam dva fanta, v glavnem vse prerokovano se ni uresničilo, sicer pa tudi jaz nisem verjela v to.
Življenje brez otrok je prazno.


lipanje

Quote from: "ROŽA"
ja sj pravim da ne mislim leta kot taka, ampak se bojim da mi energija ugasne. Bomo vidli.


MISLIM, DA ČE SI NA TEKOČEM Z MAJHNIMI OTROCI, TI NEBI SMELO TAKO HITRO ZMANJKATI ENERGIJE. SI PAČ UTEČENA V TEM IN TAKO BO ŠLO NAPREJ. ČE BI PA IMELA VELIKANSKO RAZALIKO MED OTROCI, BI BILO PA DRUGAČE IN BI SE OPAZILE VELIKE RAZLIKE. MENE JE IMELA MAMA PRI 35-ih IN MOJA SESTRA JE 11 LET STAREJŠA. RAZLIKA V VZGOJI JE BILA OČITNA. ČE BI BILE MANJ RAZLIKE, BI BILO TO VSE DRUGAČE. VIDIM PRI ZNANCIH, KO JIH IMAJO 5 IN JE ONA BLIZU 40-ih. NI VELIKE RAZLIKE V VZGOJI IN TUDI Z ŽIVČKI JE TAM TAM - KRIČI NA ENEGA ALI TRI, JEZEN SI TAKO ALI TAKO  :wink:  :wink:  :wink:

ROŽA

LIPANJE DOBRO SI NAPISALA!!!!!!

lipanje

HVALA HVALA, POHVALA S TVOJE STRANI JE ZAME KOT MEDALJA. TI SI MAMA V TRETJE, JAZ PA V PRVO, POTEM VEŠ KJE JE PRAKSA????!!!!!  :wink:  :wink:  :wink:

binka

Jaz pa mislim, da vedeževalke blefirajo - iz tvojih pogledov, prikimavanj, reakcij... razberejo tvoje sedanje stanje pol pa samo malo logično sklepajo. Pa velikokrat govorijo zelo na splošno.
Npr. Tvoj partner je ljubosumen (ja kateri pa ni???)
      Rada bi potovala (saj si vsak to želi a ne?)
Lari fari če mene vprašate.

Go Up