Da povem še naše izkušnje!!
tetra plenice na začetku smo jih imeli 20, vendar se jih res rabi ogromno in sem jih dokupila še 10! Ko smo nehali široko povijat so mi pa ostajale!
Grelnik nismo kupovali, sem pogrela flaško z mlekom tako, da sem dala lonček s vodo v mikrovalovno, in pol flaško v to vročo vodo. Adaptirano mleko; vodo sem zjutraj prevrela in in pol tekom dneva samo pogrela v mikrovalovni! Čeprav eni pravite da ni ok...
sterilizatornismo kupovali, sem prevrela na štedilniku in pol posušila na tetra plenički!
Mako in tetra majčekupila sem dve, ker naj bi za iz P moral biti oblečen tako, pol nismo nikoli več oblekli
Dekice kupila sem samo eno, pol sem jih za darilo dobila še 7

smo jih pa kar dosti porabili! Pa brisače za po kopanju sem tudi dobila 5 za darilo, pa še prej sem 3 sama kupila....

.. rabim pa 2
blazina za dojenje nikoli rabili
previjalna miza smo jo full porabili, nikoli več pa ne bi kupila previjalne, ki ima banjico not! Total zgrešen nakup!!!!
Ležalnik smo ga full porabili in
igralni center prav tako!
Vrtiljak - mobile mu je bil res zelo zanimiv, ampak smo ga zelo malo porabili, ker je šel v posteljico spat in ne igrat!
Posteljico smo rabili od prvega dne, je spal sam!
Kozmetika bepanthen je zakon, za vse namazat.. od ritke do obrazka pozimi, hladilnega mazila sploh nisem uporabljala! Milo na začetku trdo pol pa tekoč in šampon! Krpice za enkrtano uporabo so nam zakon!
Aspirator na dah je fajn, od chiccota pa nam ni bil všeč!
Koš za plenice, nismo rabili, smo imeli navadnega s pokrovom in je blo ok!, če je bil pa kak prav ekstra hud kakec, sem ga pa v vrečko zavila (tisto ta tankceno, ki so v merkatorju pri blagajni)
Spalna vreča namj e res prav prišla po dopolnjenem 1. mesecu, ko se je začel pokrivat čez glavo ,pa še nogic ni mogel skozi ograjico potisnit, pa tudi na trebuh se ni več obrnil!
kenguru fajn zadevica in tudi dobro se je počutil v njemu, ampak je za mene postal hitro pretežak za nosit okrog!
Zimska vreča... je zakon!!!!
Jao sem napisala, ampak je takom, da ima pač vsak svoje izkušnje!!! Edina stvar ki je prav res ne bi več kupila je previjalna z banjico!!!