Tajica Ojla. Jaz sem hotela iti v Celje rodit ravno zaradi možnosti, da dobim Ultivo. In sem tudi tja hodila na šolo za starše, kjer mi je sestra dala tel od dr.Jošta, ki to izvaja. Bila sem že v 8. mesecu, zato se mi ni zdelo nič prekmalu, da ga pokličem in povprašam. In bil je zelo aroganten. Ni mu bilo všeč, da sem ga klicala, rekel mi je, da se njega pokliče, ko se začne dogajat in ne na poti v porodnišnico, ampak iz porodne sobe... Sej si lahko misliš, kako zoprno je to, ko ne veš, kaj te čaka, on pa ja kličte me iz porodne...

In da pride samo, če bo imel čas, kar pomeni popoldan (če ni dežuren), ponoči ali za vikend (če je doma). Tko da me je čisto minilo in semšla rodit v Brežice, kjer so imeli na voljo 2 anesteziologinji za EA, ki je kljub temu nisem dobila (kaka smola), ker sta bili na izobraževanju v Lj...
No, da zaključim- rodila sem brez EA, v porodni sobi sem bla od 8.30 do 14.15, ko sem rodila. Sem se precej namatrala, samo zdej gledam s tako nostalgijo na ta dogodek, da mi ga je vsak popadek samo še bolj vžgal v spomin

. In naslednjič ne bom želela EA.