NOHTI.

Started by nz, February 19, 2009, 13:10:31

previous topic - next topic
Go Down

MELANIA

jas mam sina gele

lanika08

super tema:) jaz imam pa nohte katastrofa,res :icon_frown: da mi gre na jok ko jih pogledam...pravzaprav skoraj nimam nohtov....namreč imam tako tanke oz.slabe da se mi lomijo pravzaprav bolj trgajo ker so tako tanki...sem preizkusila že razne kreme in lake pa nič:( res bi rada imela dolge nohte,a katera izdeluje gelirne v pomurju? lp

Lillith

jaz pa imam z geliranimi nohtki tako nesrečo.. meni gelirani bolj uničijo nohtke, kot umetni, ki se jih prilepi. gelirane moreš spilit dol in potem ostanejo nohti tako tanki in švoh, da prav bolijo. umetne pa jih zalepim, zdržijo vedno vsaj 1 teden, pa lak za nohte na umetnih je zelooo obstojen, sploh se ne kruši, kot na naravnih. po 1 tednu se odlepijo brez problema, na nohtih ostane nekaj lepila, a ga je lažje odstranit, kot gel, ki ostane na nohtih. drugače pa obstajajo neke tekočince za odstranjevanje umetnih in geliranih nohtov, ampak jih še nisem sprobala.

vaza

Tudi sama sem si 2x dala gelirane nohte in si ne bom več, rabila sem več kot 2 meseca, da sem si jih spravla nazaj v normalno stanje...Je sicer full lepo ampak meni je škoda si to dajat, ker imam svoje lepe. Sem si pa zdaj dala samo nalakirati na svoje nohte in je res full dobro izpadlo  :sm_smileylove: zdržalo pa mi je kak teden, tako, da bom večkrat to prakticirala  :sm_smileylove:

Lillith

si dala čez barvni gel al kako? jaz z gelom najraje sploh nebi več imela opravka, a kaj, ker ko imam nohte spet v formi, me zamika in si jih spet naredim :icon_redface: drugače pa z umetnimi, ki se jih zalepi, nimam pripomb, le prave zase moraš najt :icon_mrgreen:

vaza

Naredila mi je francosko z navadnimi laki (bel lak, tak s čopičem, ki gre z acetonom dol), pol mi je pa še malo poslikave naredila, men je blo full všeč...nebi si to dajala skoz ampak za kako priložnost se bom pa sigurno spet za to odločila in ne za gel nohte.

Umetnih pa še nisem gor limala, mogoče bi drugič pa še to probala, sem vidla zadnjič v DM-u, da imajo kar lepo izbiro teh umetnih nohtov  :sm_smileylove:

Lillith

Jaz sem si francosko sama delala s pomočjo flomastra za bele konice, ki je namenjen temu in je meno lažje za uporabljat, kot bel lakec s čopičem. Z nalepkami pa pride packarija. zelo pomemben pa je tudi nadlak. če si ga vsak dan naneseš čez frenč manikuro, si tako vsak dan osvežiš lesk in obstojnost :icon_razz:

umetne kupujem v DM-ju, ravno zdaj imajo akcijo za tiste krajše dolžine, jih imaš za 2x (circa 2 tedna, lahko tudi več) in je cena smešno nizka, nekje 3 eur za 28nohtkov. se splača.

vaza

o hvala za info, bom šla pa danes pogledat v DM in kupila, sej si jih lahko tudi spravim, pa si jih dam kdaj kasneje gor  :sm_smileylove:

Ja, z nalepkami je tudi meni ena sama packarija prišla, tko da si sama ne delam tega, mi ne rata  :icon_neutral: razen na nogah, ampak tudi tam brez nalepk, samo z lakom.

Lillith

Poskusi z belim flomastrom za konice in vprašaj dragega, če ti pomaga samo pri konicah, ostalo lahko sama vse narediš :icon_mrgreen:

vaza

Mogoče pa res poskusim  :icon_wink: sej enkrat sem si jih naredila z nalepkami in je bla cela packarija, pol mi je pa moj pomagal in je blo bolš kot če bi sama naredila  :icon_eek: ima bolj mirno roko in več potrpljenja  :sm_smileylove:

Lillith

Ja, naši dragi imajo sposobnosti, za katere še same ne vemo :icon_lol: meni je 1x naredil gel nohtke z zebra konico :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

vaza

Uau tvoj pa ni kr tko  :sm_smileylove: full dobr  :sm_smileylove: res je, jaz sem tud mislila, pa kaj bo to on, no na konc je pa bolš naredu, kot sama  :elephant1: tko da ga bo treba še kdaj ponucat  :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

negativna

meni pa s tistim flomastrčkom nikakor ne rata lepo konice pobarvat. mi je s čopičem (brez šablone - fuj!) vseeno lažje. samo zadnje čase itak nič ne skrbim za nohte  (ne lakiram) in so čisto kratki.  :icon_neutral:

zaljubljena23

Ko ste že pri gel nohtih...Tole so moji najnovejši (današnji) :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh:Jaz sem lani bila pri eni in mi je moje nohte čist uničila...Sem kar nekaj časa rabila, da so se popravili...Zdaj pa hodim par mesecev k drugim, pa sem full zadovoljna...Res minimalno spili, full pazi na naravne nohte...Tudi vidim drugač razliko, se mi je že zgodilo, da sem si kakšnega odlomila (v bistvu celo gel podlago odstranila) in moj noht ni bil videti poškodovan tako kot lani...Tako da jaz sem kar zadovoljna z gel varianto in končno lahko imam tudi dolge in lepe nohtkevaza

uuu zaljubljena lepi so  :sm_smileylove: !

Go Up