DOJENJE - SLUŽBA...

Started by andreja08, June 10, 2009, 09:13:14

previous topic - next topic
Go Down

andreja08

Uf še dva meseca pa grem v službo. Problem je pa v tem, da še vedno dojim in tudi nameravam še kar čim dalj (vsaj do 2 let) imam pa ful mleka, tako da moram imeti v modrčku skoz plenico (une blazinice mi nič ne pomagajo), tako da ne vem kako bom to v službi izpeljala, ker se ful vidi, pa še avgusta je vroče in si bolj mal oblečen...  :icon_confused:

josephine

tud jaz sem se dva meseca prej sekirala kako bo ker se je še veliko dojil. potem pa je kar naenkrat interes za dojenje padel tako se mi je tud količina mleka potem zelo zmanjšala. lahko poskušaš postopoma malo zmanjšat dojenje. dva meseca sta še veliko, tako da se jaz ne bi sekirala. v najslabšem primeru si lahko tud v službi malo mleka ven stisneš, če so prsi prepolne, da potem ne teče tako ven. pa s sabo za preobleč nesi za vsak slučaj.

ani12

Nekje v dobrem mesecu vrnitve v službo so se mi dojke navadile na nov ritem dojenja (čez dan pač tistih 6 ur nič) in nehale težave s puščanjem mleka. Prej sem pač nosila blazinice. Nabavi si kvalitetne blazinice še ti in jih pogosteje menjaj, če ti tako kmalu prepuščajo. Srečno!

Go Up