Mamice malčkov roj. 2005-2006

Started by nejca, January 15, 2010, 20:46:03

previous topic - next topic
Go Down

nejca

January 15, 2010, 20:46:03 Last Edit: March 04, 2010, 13:41:36 by PETYA
Čist tko...iz radovednosti....vaše mere pri 4 letih?
Teža, višina, kaj že znate...
LP

nejca

Aja...mi smo veliki 110 cm, težki 20 kg...nogica 28...

PETYA

No,mi smo 4 leta pa 9 mesecev
pa smo veliki cca 114 cm,težki 19 kg,noga 28-29-odvisno od modela.nekateri modeli tudi 30

sminc

Moj bo aprila 5 let in meri 107 cm in 16.5 kg. Številka čevljev je tam26-27, odvisno od modela. Smo bolj med drobčkanimi.


Taddy

uuuu bentiš...sami velikani...no, naš je novembra imel 4.leta, velik.102cm in 17.5kg, nogica velik. 25  :icon_redface: :icon_redface: :icon_redface:
(jah bo očitno po mami)  :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh:
 

Taddy

Aja, kaj že znamo?
Nimam pojma kaj naj ti napišem, ker najbolje obvlada vožnjo s traktorjem (bočno parkiranje, rikverc parkiranje)...riše nič kaj nena rad, napiše ata in mama (to je znal že pri 3.letih, tako da nismo ravno napredovali), zna pa skoraj cela besedila Spiderman risank, in zelo se mu dopade I'gotta a feeling od Black eyed peas, ki jo tudi zna že kar dosti zapeti :icon_lol:

Drugače imamo probleme z cotkami, ker on dirigira, kaj bo imel na sebi, ponoči še ima plenico, dude smo se rešli malo pred 4.roj. dnevom...

V vrtcu ful obvlada stvari, doma pa ga moram še vedno jaz oblačit in obuvat, razen ko se hoče pred kom pokazat.
Ima pa sedaj fore, da noče delit svojih igrač, dosti se muli in trmari...drugače pa je kar pameten poba, nasploh mene zna ovijati okoli prsta :)
 

jana1977

Moja pikica pa je stara 4 leta in 6. mesecev. Velika je109 cm, težka pa 19 kg. Št. nogice je 28. drugače pa je zelo podobno kot pri moji predhodnici.


LP Jana

Taddy

Ni, pa smo še ponoči brez plenice...danes bo že šesti dan  :elephant2: :elephant2: :elephant2:
 

nejca

Taddy,čestitke za pleničko...mi smo jo dali stran pri 2h letih in 3 mesecih-ponoči in podnevi...otroci so si pač različni...nič forsirat,pravijo...nogico imaste pa rej majčkeno  :sm_smileylove:...ima naš tadrugi zdaj pri 2h letih in 7h mesecih številko 26...no, naš 4letnik pa zdaj trenutno zelo rad izrezuje s škarjicami, rešuje labirinte, pa računalnik je skapiral in bi skoz igrice igral al pa brskal po netu za risankami  :icon_rolleyes:...ampak ga pa štopam, res, če rečemo pol ure,je pol ure...se mi itak zdi tak hitro vsse skupaj...drugače pa je pri 2h letih obvladal ogroooomno pesmic, zdaj pa mu to ni več v interesu....je ful rad puzzle zlagal, pa je tudi to minilo...ima zanimanje za številke,zelo rad šteje...do sto in še prek (no ja,se še mu tud zatakne pri polnih cifrah,npr.za 39, ko pride 40)...ful rad se vozi s kolesom...rad se kopa in potaplja (hoče bit brez rokavčkov in se nekak drži na vodi)...no,imamo pa še flašo mleka zvečer in zjutraj  :icon_redface: :icon_rolleyes: :sm_biggrin:...ni šans,da jo da stran...bo že...no, tolko sem se spomnila zaenkrat, lep pozdrav!

perutkica

Moja PETYa je pa stara 4 leta in 8 mesecev in ima 18 kil in 300 gramov
najraje ima hišna opravila in kuhanje -zelo veliko mi pomaga najraje pa dela domače lulke .sploh ne morem več do štedilnika,ker nastane gužva. :sm_hugelaugh: :sm_hugelaugh:

perutkica

A velikost nogice pa ima 28 ali pa 29 odvisno od modela

Taddy

 :icon_biggrin: :icon_biggrin: saj za 102cm velikega poba bi bila večja nogica verjetno že čudna  :sm_biggrin: :sm_biggrin: malo se hecam...zgleda da bo po meni-hihi

Saj zato pa je imel tako dolgo dudo in plenico, ker sem pač pustila, da sam ugotovi kako in kaj ter da je sam bil pripravljen na ta korak.
No pri dudi je bilo malo težje  :icon_wink:

Mihec je sedaj v ponedeljek začel smučat, se mi kar smili. V torek zjutraj je komaj hodil, tako so ga bolele noge, in med prevozom domov mi vedno zaspi (kar je zanj čudež).


 

mastiko

No naj še jaz pristavim svoj lonček. Naš Marko je 111cm visok, tehta 18,5kg. Nogica 28. Glede na to, da se je rodil s 4200g, je precej drobčkan. Plenice smo pustili pri dveh letih in pol, dnevne in nočne, dudo tudi. Še vedno pa pijemo mleko zjutraj in zvečer po flaški  :icon_confused:. Pozna vse dneve v tednu, uporablja števila do 20, zelo rad ima knjige in kar naprej nekaj beremo. Rad se igra s kockami, ne rad pa riše, barva, ni kaj prida umetnik. Hrani se sicer že dolgo sam, vendar če hočem, da kaj konkretno poje, moram kar sama žlico v roke prijet.
Na splošno je povprečen otrok, ki na nekaterih področjih prekaša vrstnike, na nekaterih pa zaostaja za njimi. :sm_sun:

katja1983

moj je pa star 4 leta in sedem mesecev velik je 114 cm težak 18 kg in nogica 26-27 se pa dobro pozna po vseh cotkah kako raste ja je že prav velik fant


Taddy

Danes sem bila kar malo presenečena, saj sem ga slučajno dala pred steno, kjer riševa mere in je zrastel na 105cm... skoraj 3mesece je imel 102cm, sedaj pa tak poskok.

Jaz pa sem se že jezila, da so dolge gatke šle od pranja skupaj, da so mu vse prekratke  :sm_hugelaugh:
 

Go Up