Nosečnice&sex

Started by Naomi, June 05, 2006, 13:42:56

previous topic - next topic
Go Down

leško

Meni pa je bilo prav v nosečnosti najbolj lepo. Spolni odnos je bil nekaj posebnega, poskusila sva tudi položaje, ki jih drugače verjetno ne bi, naučil sem se biti bolj počasen in nežen. Spoznal pa sem tudi, da je prav seks z nosečnico moj fetiš. Pa tudi žena mi priznava, da je bilo tistikrat zanjo naj, naj.. Posebno lepo nama je bilo tudi po porodu, ko sem med ljubljenjem in poljubljanjem prsi okusil tudi njeno mleko. Božanski občutek. Žal pa kljub moji veliki želji tega verjetno ne bom več doživel, ker se je žena odločila za samo enega otroka. Skratka, nosečnice ste še posebno lepe. Nikar ne poslušajte omejenih. Bodite sproščene in veselite se materinstva. Rad vas imam.

kramerk

VERJETNO NI PRIMERNO VPRAŠANJE ZA SEM AMPAK NE VEM KJE NAJ VPRAŠAM.MOŽ JE VČERAJ IMEL MED SPERMO KRI.ALI SE JE TO ŽE KOMU NAREDILO?TO JE BILO ZDAJ PRVIČ.

Pille

Je imel samo in kri, ali sta imela skupaj kri...ker kri je lahko brez problema iz noznice, ker poci kaksna kapilara, nic takega.

Ce pa je kri od/iz njega, potem pa je po mojem mnenju nujen obisk zdravnika/urologa. Sej nocem strasit samo obisk zdravnika je po mojem mnenju nujen in to cim prej.

Ce je bila kri samo enkrat prisotna, je to lahko pocila kaksna kapilara semenovodu (nic hudega), lahko je kri prisla iz urina oz. mehurja in ledvic (to ni kul) ali pa je prisla iz mod (tudi ni kul).

Prvic, ko se bo zadeva ponovila pojdita k zdravniku in zabrusita, da hoceta TAKOJSEN pregled....nobenega cakanja!!!
Vse se da, sam hoct je treba!
http://-soncica-.moj-album.com/

kast

Quote from: "maser"
Ja ko si z nekom dalj časa, mislim, da trebušček ki raste kar prav pride za popestritev-

Poleg tega pa mislim, da se bo večina moških strinjala z mano, nosečnice so prav sladke.

lp

Ma ne vem , če se bo večina moških strinjala s teboj???
Ko sem to brala, me je prav zanimalo mnenje mojega dragega, ali mu je nosečnica sexi. Odgovor je bil, da kaj sprašujem neumnosti, na koncu pa priznal, da mu ni! Se pravi, da bom zdaj še pet mesecev zgledala kot tista "za po garaži je dovolj dobra".... Pa kaj naj, če mu pač ženska s ogromnim trebuhom ni seksi? Seksa pa še vedno, itak z mano! aja, komentar pa je bil: " ja, saj obstaja tudi ogromno porničev s nosečnicami" ...

Gogi

Ženske smo si zelo različne......pred nosečnostjo smo nekatere bile nore na sex, med nosečnostjo nas je bilo strah, da ne bi bilo kaj narobe, po porodu pa tu in tam spet paše, a kaj, ko ti otrok pobere vso energijo. Ja ja, sej vem, verjetno bo kdo rekel,sej vam sex vrne enegijo. :lol:

edie

No, midva sva se med nosečnostjo tok preseksala... :lol:  :lol:  :lol: Kšne dva meseca po porodu je blo mal krize, ker je bil zame spomin na porod še preveč blizu, porod pa posledica seksa... Ne nujno seveda, ampak tud tist 1% mi je bil preveč... Zdaj sva pa spet na starih tirih... :lol:  :lol:  :lol: Ne vem, ker moški loh reče, da mu nosečnice niso všeč... :shock:  :shock:  :shock: Oziroma njegova nosečnica. Včasih se edin bojijo seksat, da ne bi blo kaj narobe...

Pa, ne vem, jaz sm bla v 8.mescu nosečnostu, trebuh ogromn in so tipi žvižgal za mano po cest... :shock:  :shock:  :shock: To mi je pa ogabno pa nespoštljivo! Prvič sm se obračala okrog, kje je kera bejba, sploh nism dojela...

Tko da, pomoje so tipom nosečnice kr všeč, vsaj večini... :wink:

Go Up