posteljnina

Started by BIKICA27, March 25, 2010, 16:26:40

previous topic - next topic
Go Down

BIKICA27

Zanima me, kje kupujete posteljnino za otroške posteljice - ugodno in kvalitetno.

lp

sara89


To tudi mene zanima, ker se mi zdi da npr. u baby centru so ful drage..drugače bom pa js provala teto prepričat, da mi bo sešila.. :icon_biggrin:


 


Lee Ann

tudi jaz na veliko raziskujem in iščem ugodne, pa kljub temu kakovostne variante, tako po trgovinah res ni najbolj poceni, komplete recimo je težko dobit ugodno.. Potem pa se še pri izbiri vzorcev ustavi..
Našla pa sem tole e-trgovino:
http://galeb.eu/si/otroska-posteljnina-140x70/kompleti-gucio-g153.shtml
Mislim, da se bom kar za tukaj odločila, izbira vzorcev in barv je velika, imajo v vseh standardnih dimenzijah jogijev..
Jaz bom kar tukaj nabavila za najino malecko brciko  :sm_heart:

skepsa

Mi kupujemo posteljnino v Ikei. Ker imajo bolj "čudne" mere, smo tam vzeli tudi vzglavnik in odejo. Poceni, lepo, s kvaliteto sem pa tudi zadovoljna.

som-o

mi smo kupili posteljnino v spletni trgovini www.vitababy.si. Nimajo sicer izbire je pa tista, ki jo imajo lepa in iz organsko pridelanega bombaža.

zori82

V trgovini Odeja Outlet (Lj-Nove Jarše mercator center) jih imajo po 18€ (samo posteljnina). Komplet posteljnina+obroba za posteljco pa imajo znižane za -50% in pride 25€.
Trgovine so tudi drugje po sloveniji, ampak ne vem če imajo outlet, najbolje da pokličete in vprašate.

mastiko

Pri prvem otročku sem kupila pri Odejici, so na Brezovici. Imajo precej drago, pa še samo posteljnino dobiš.
Drugič pa pri Galebu, je kar ugodno, pa še veliko je zraven. Sem prek spleta naročila, čez dva dni pa sem jo že doma imela.
Vmes pa kaj še babi zašije pa je za preobleč. Za veliko posteljo se pa da dobit na raznih razprodajah dobit.

Kolibrij

Meni se zdijo cene zmerne pri Recinko-tu; lepe so pa tudi.

josephine

jaz sem imela en darilni bon od Svilanita pa sm potem tam nabla k so imeli še nekaj v akciji.

mastiko

ja samo ti si vzela sigurno vezeno obrobo kdo ti bo dal pa za manjši denar ja kakšno tako ki se po tolkih letih zrabi

no pa pejte kar h eni šivilji pa bomo vidli kok vam bo računala pa ne znanki ali sorodnici te itak 50 pousta dajo pa še zavese ste naročila se nič ne ćudim  samo povem pa vam da taki kot ste vi ki ne cenijo truda ne cenijo kakovost ne gledajo da blago stane pena tudi ni zastonj in delo joj kok ste pogumna da upate mene napadat vi ste dala pač slab komentar in celo na forum in to ste nasrali veliko uporabnikov foruma in nam naredili škodo po krivici ker nismo dragi bi prav rada vedla kaj ste naročili da vas je bogo revco tok stalo

No zdaj pa se sigurno sprašujete kaj za vraga je pa to? :sm_crazyeyes:
Takole me že nekaj dni nadleguje uporabnica foruma, ki je slučajno hčerka lastnice podjetja Zibka z Brezovice (sama sem v objavi napisala Odejica). :sm_chicken:
Razlog pa je ta, da sem si "drznila" napisat, da imajo precej drago posteljnino. "Obtožena sem, da sem jim povzročila veliko preglavic, s svojim pisanjem po forumu. Gospe sem skušala razložit, da je to pač moje mnenje, ampak mi kar ne da miru. :icon_eek:
Da ne bo pomote, kupila sem navadno posteljnino iz 100% bombaža (prevleka za povšterček, kovterček, obroba in zavesa), v drugo sem se odločila za Galeb in dobila vse to, plus kovterček in povšterček za isto ceno. :elephant1:
Tako da pazite kaj pišete o omenjenem podjetju, saj so zelo na kratko z živci. :sm_silly:

!jana

mastiko svašta :sm_crazyeyes:

morm rečt da kot soseda tele trgovince sm čis šokirana. mi smo kupili tudi tam za našo prvo kompletno posteljnino,ampak je drugič ne bomo. prvič je dala denar tašča in je ona častila,zdj bomo pa sami bomo šli pa nekam kjer je pač ceneje.pa nej delajo ponoči pa na roke šivajo če čjo.

mava tut sama firmo kjer mamo izdelek ki je precej popularen,in jih je na trgu več.ampak če kdo pravi da smo dragi,je pač njegov problem,vsi drugi in redne stranke pa mislijo drugače in se sploh ne obremenjujeva.tko da če vidim da kje piše graja čez naš izdelek sigurno ne grem na ZS pa jim težim....bljek.takih pa ne maram!
GAJA in GAL mamina sončka!

mastiko

No hvala za podporo, ker sem tudi sama samostojna podjetnica, konkurenca je velika in je treba trdo delat da obstanemo, ampak vsako kritiko jemljem kot konstruktivno spodbudo in nikoli in nikdar ne bom potencialne stranke zmerjala in jo odvračala od sebe, pač pa se bom potrudila, da jo če se le da zadržim.
No dosti o tem, ker jim zdaj že reklamo delam  :icon_eek:!

GALEB je zakon, vsedeš se pred računalnik, vse dobro preštudiraš, izbereš, naročiš, po predračunu plačaš in v roku 2-3 dni dobiš paket!

SunnySu

Adijo pamet, kam smo prišli?  :sm_silly:
Da še svpjega mnenja ne smemo izrazit. Pa nadlegovanje na ZS?!? Pa kaj je tej ženski, kje se je učila posla?

Drage moje, želim vam (nam  :icon_lol:) čim manj takih peripetij.

mastiko


Go Up