Vzmetnice

Started by Češpov njok, August 27, 2006, 22:13:52

previous topic - next topic
Go Down

Češpov njok

Tole z vzmetnicami je nočna mora, dobesedno. Informacije prodajalcev so si tako nasprotujoče, da ne vem kaj naj si mislim o latexu, kokosu, peni, žepkastih vzmeteh, navadnih vzmeteh, ... Kaj diha in kaj ne? Kaj se posede in kaj ne? Kaj te žoka v rebra in kaj ne?

Ima kdo kako vzmetnico, ki je res ne bi zamenjal za nič na svetu?

S ://lp
---
http://cespov-njok.blogspot.com/

Mare

A to otroško, ali zase?


Mare

Kupi najdražje, kar si lahko privoščiš.

grdiracek

Po dveh zaporednih napadih alergije, ki so se mi pojavili pred pol leta sem bolj za vsak slučaj kot kaj drugega kupil DORMEO in od takrat imam mir. Poleg tega bolje spim in še kaj bi lahko dodal. Vsaj jaz se zdaj ne bi mogel več odločiti za kakšen čisto navaden jogi.

Marebrezka


Po dveh zaporednih napadih alergije, ki so se mi pojavili pred pol leta sem bolj za vsak slučaj kot kaj drugega kupil DORMEO in od takrat imam mir. Poleg tega bolje spim in še kaj bi lahko dodal. Vsaj jaz se zdaj ne bi mogel več odločiti za kakšen čisto navadne vzmetnice.mislim, da je tale tema preveč dobra, da bi šla kar v pozabo. Jaz pa ne bi zamenjala modularnega ležišča in to zato, ker si čist vse lahko sam naštimaš, od trdote do nagiba ... res ne moreš naštet vsega, ker je kombinacij za menavanje čist preveč

koala(puma)

Jaz moje nebi zamenajla (no morda za vodno posteljio :sm_biggrin:). Vzmetnice nikoli več, kot prvo so težke, kot drugo se ne segreje hitro, kot tretje so mi neudobne. Najino ležišče je iz hidrolateksa, lahko udobno hitro toplo...
Vsekakor je ležišče potrebno PRIZSKUSITI, pa ne z roko ampak tako kot ga uporabljamo,leže torej.

robista

Pozdravljeni

doma bi radi zamenjali ležišče in me zanima če ima kdo izkušnje s podjetjem leticia? Tukaj je njihova stran http://www.leticia.si/ in kolikor gledam imajo kar dobra mnjenja uporabnikov.

Go Up