Samo ena je MAMA | mama.si

Spodbudite otrokovo kreativnost z avtomobilčki Automoblox!

S9R-dirkalnik-miniOtroci obožujejo igro z avtomobilčki ravno tako kot odrasli, se strinjate?

Avtomobilčki so običajno prve premikajoče se igrače, ki sledijo otrokovim gibom in mu pri tem povzročajo obilo veselja, saj se lahko z njim plazi po tleh, ga premika v vse strani in oponaša brnenje motorja.

Zato ni nenavadno, da je vsak otrok tako vesel avtomobilčka, s katerim se lahko igra ure in ure – še posebej, če mu igrača daje zanimive izzive in spodbuja njegovo domišljijo. Običajni avtomobilčki so narejeni iz enega kosa, so pogosto iz plastike in se hitro polomijo, zato je treba pogosto kupovati nove. Ampak nič več – za vas imamo avtomobilčke, ki bodo navduševali več generacij!

Podarite svojim otrokom boljše igrače

Sedaj lahko plastične igrače zamenjate z lesenimi avtomobilčki Automoblox, ki predstavljajo popolnoma drugačno igralno izkušnjo.

Čudovit dizajn, vrhunsko oblikovan les in številne možnosti za igro bodo vašega otroka popolnoma osvojili in mu pomagali usvojiti številne spretnosti.

Avtomobilček, ki se enostavno razstavi in sestavi

1507192_553076011462034_6855556665827758259_nOtroci neskončno uživajo, kadar lahko igračo razstavijo. Ravno zato je avtomobilček Automoblox narejen tako, da ga lahko otrok popolnoma razstavi in enostavno sestavi.

Vsi sestavni kosi so precizno izdelani, da je sestavljanje gladko in nežno, poleg tega so pa narejeni po strogih varnostnih zahtevah.

 Več avtomobilčkov – več barvitih možnosti sestavljanja!

Avtomobilčki Automoblox so na voljo v številnih privlačnih modelih. Izbirate lahko med:

·         športnimi,

·         limuzinami,

·         dostavnimi,

·         dirkalnimi,

·         hot rod modeli,

oboji pa so na volji v veliki in v mali izvedbi, v številnih živahnih barvah za deklice in fantke.

C9S-berlinetta-miniIgrače, ki jih bodo vaši otroci podarili svojim otrokom

Le redko katera igrača je tako trpežna, da lahko prehaja iz generacije v generacijo, še posebej v današnjih časih, polnih nekakovostnih plastičnih izdelkov. Automoblox so precizno narejeni iz kakovostnega lesa, vzdržljivi in testirani, da vzdržijo dolga leta uporabe. Narejeni so zato, da trajajo večno!!

Poleg tega Automoblox® izpolnjuje vse varnostne zahteve ameriškega proizvajalca in ustreza standardom preizkušanja ASTM F963 in varnostnim zahtevam po EU standardih EN-71.

Razveselite svojega malčka s priljubljeno igračo in poskrbite za razvoj njegove kreativnosti in motoričnih spretnost.

Za več informacij, kliknite na: http://www.automoblox.si/ ali obiščite našo FB stran: https://www.facebook.com/AutomobloxSlovenija/

Seveda, pa brez nagrade za naše drage sledilce vsekakor ne gre…
zato vas vabimo, da sodelujete v nagradni igri, kjer bomo v sodelovanju z Avtomoblox podarili kar 
2 avtomobilčka iz kolekcije MINIS !! (model nagrade določi organizator)

Vse kar morate storiti je, da VŠEČKATE Automoblox Slovenija FB stran, v komentar označite prijatelja, ki bi bil take nagrade vesel in napišete koliko različnih modelov vsebuje kolekcija MINIS.

ZNANI SO REZULTATI:

1. nagrada: Urska Vracko (S9-R mini)

2. nagraa: Jasna Marčić (C9-S Berlinetta mini)

3. nagrada: Urša Resnik (20% popust pri nakupu z kodo popusta) kodo pošljemo naknadno, ko prejmemo podatke(e-mail)

NAGRAJENKE vljudno prosimo, če čimprej sporočijo svoje podatke na na info@automoblox.si (s podatki: ime, naslov, tel.št) ali v pa pod privatno sporočilo na FB.

ČESTITAMO VSEM 🙂

 


Tag-i

Sorodni članki

Starejši in novejši članki

PRIJAVI SE NA E-NOVICE