Samo ena je MAMA | mama.si

Polhovo olje

Če za nego svojih najdražjih prisegate na naravne izdelke, potem v vaši domači lekarni ne sme manjkati  polhovo olje.

Nekomu izmed vas bo podjetje Glis Glis podarilo ta naravni super izdelek.

Ker polhovo olje sodi med 100% naravne izdelke, brez dodatkov (parabenov, parfumov, barvil, …) in strupenih primesi je primerno tudi za nego najobčutljivejše kože dojenčkov in kože okoli oči. Tako v praksi, kot v sami sestavi, so se pokazali izjemno blagodejni učinki olja na kožo.

Pri terapiji s polhovo mastjo (oljem) gre za trik telesa, ki sproži naraven mehanizem samoobnove in zdravljenja kože. Ta proces spodbuja rast novih svežih celic, tvorbo kolagena in elastana ter pospešuje prekrvavitev kože. Ob uporabi postane koža veliko bolj vpojna, vanjo pa lahko veliko lažje vstopajo zdravilne snovi iz krem.

Vedno več odraslih in staršev se sooča z atopično kožo, zdravljenje take kože pa je stresno tako za odraslega/otroka, kot kožo samo. Vse prevečkrat ljudje s tovrstnimi težavami posegajo po steroidnih kremah, ki pa imajo številne stranske učinke, med drugim odvisnost kože od sestavin krem kot tudi trajno tanjšanje kože.

Polhovo olje ne povzroča takšnih odvisnosti, temveč jo spodbuja k proizvajanju koži lastnih strukturnih sestavin, ne spreminja fiziologije kože, ampak kožo hrani s hranilnimi snovmi naravnega izvora in ji vrača vlago ter s tem spodbuja naravne procese regeneracije in zaščite kože.
Več o polhovem olju si lahko preberete na na Glis Glis

Vse kar morate storiti, da bo to darilo narave vaše je, da do 15.03.2016 delite nagradno igro med svoje prijatelje in všečkate našo FB stran:  Revija Mama  in Glis Glis

 

Rezultat žrebanja je znan 🙂

1924004_1241255762554667_7191574061847449362_n

Nagrajenca prosimo, če pošlje svoje podatke na mail nagrada@mama.si

 

 


Tag-i

Sorodni članki

PRIJAVI SE NA E-NOVICE