Samo ena je MAMA | mama.si

16459_lSestavine:

6 piščančjih filejev

5 rezin dimljenega lososa

2 stebli stebelne zelene

4 kisle kumarice

2 žlički kaper

1 šopek vodne kreše

Za preliv

1/4 skodelice olivnega olja

1/4 skodelice limoninega soka

1 jajčni rumenjak

1 žlička gorčice

1 strok česna

 

Priprava:

Lososa narežite na koščke. Zeleno in kumarice narežite na kolobarčke. Kapre razpolovite. Česen drobno nasekljajte. Vse sestavine za preliv dobro zmešajte.

Piščančje fileje dušite približno 10 minut, dokler se meso ne zmehča in prekuha. Nato ga vzemite iz ponve, ohladite in narežite na trakove. Vse sestavine za solato nato zmešajte v posodi in postavite za eno uro v hladilnik, da se jed ohladi.

 


Tag-i

Sorodni članki

PRIJAVI SE NA E-NOVICE