Samo ena je MAMA | mama.si

1374045_567813396605312_556733230_n Podpora

Poglobimo se danes v nekaj zanimivega. Se tudi vam dogaja, da ne prejemate podpore ob uresničevanju vaših sanj? Kolikokrat slišim zgodbe, da vaša okolica ne verjame v vas. In kako težko vam je zaradi tega. Ste prepričani, da je to res? Ali je to zgolj vaše ogledalo, ki vam kaže, da ne verjamete vase?

In če bomo ta trenutek iskreni, je to le simpatičen izgovor, da vam ni treba nič storiti. Bi spet radi naredili odgovorne druge za to, da ne uresničujete svojih sanj? Vi ne verjamete vase, vi se ne podpirate. Tako se lahko izgovarjate, da je težko, in posledično nič ne naredite za svoje sanje. Do sedaj smo že osvojili, da, ker imate blokade, se to zrcali v vašem življenju.

Če to vidite v svoji okolici, se v vas skriva nekaj, s čemer ne podpirate vi vas samih. In to je vsa resnica. Zagotovim iz svojih začetkov. Manj, kot sem verjela vase in svoje sanje, manj je v njih verjela moja okolica in bolj, kot verjamem v svoje sanje, bolj verjamejo vanje moji bližnji in tudi vi. In čisto nič več mi ni potrebno napisati na to temo. Kratko, jedrnato in nekaj bo potrebno narediti! Soočiti se bo treba s samim seboj in si priznati, da morate najprej dati podporo samemu sebi, najprej morate vi verjeti v svoje sanje in ko osvojite to, bo začela verjeti in vas podpirati tudi vaša okolica.

 Kako ustvarjati želeno hitreje?

 Prvi korak:

Jasna definicija, kaj si v resnici želimo. Pri tem poslušajte srce in vedno prosite, da je želja v vaše najvišje dobro in dobro vseh vpletenih. Zavedajte se, da si včasih lahko nekaj želimo, le to pa ni v naše najvišje dobro. Ko smo v ljubezni, miru, harmoniji in svetlobi, so želje čiste, brez ega, brez strahu. Omeniti je treba, da pri odločitvah poslušajte svoje srce in ne mnenja sosedov, prijateljev, partnerjev itd. Torej tistih, ki za to niso poklicani. Vi ste uresničevalec svojih sanj in tako, kot čutite vi, ne čuti nihče. Nihče ne ve, kakšen je vaš dušni plan, to čutite zgolj vi sami. Prisluhnite svoji duši in poslušajte sebe. Vi živite svoje življenje in ne vaša okolica. Seveda boste naleteli na odločitve, ki se dotikajo vaše družine ali pa partnerja. V tem primeru je potrebno vključiti tudi druge. Omenjeno je bilo mišljeno bolj v smislu, da prisluhnete sebi, svoji duši, notranji modrosti in svoji viziji.

 Drugi korak12359871_966154413437873_5689428257659546725_n:

Spustite! Resnično spustite željo, naj poleti kot helijev balon v zrak. Ne smemo se preveč ukvarjati s tem, kako se bo želeno uresničilo. Vesolju in energijam moramo dovoliti, da nam pri tem pomagajo. Bolj, kot se osredotočamo na to, kako naj bi se zadeva odvila, bolj blokiramo in ne dovoljujemo, da energije opravijo svoje. Ne upirajte se! Sprejmite vse, kar vam pride na poti. Vse je tam z razlogom, čisto vse vas pelje k vašim sanjam. Predvsem pa se začnite zavedati, da vse ovire na pot postavljate sami. Velikokrat me ljudje vprašajo, koliko časa potrebujejo za uresničitev svojih sanj. Dragi moji, to je odvisno zgolj od vas. Vse temelji na zaupanju, prepričanjih, veri, energiji. In kadar dvomite, vas je strah – blokirate želeno in si na pot postavljate vse mogoče ovire, ki vas ustavljajo, da preprosto ne stečete proti svojim sanjam. In zopet poudarjam – sami postavljate ovire! Ne dovolite strahu, da vas blokira.

 

Predvsem pa se izogibajte kakršnim koli sodbam. Ni slabega in dobrega. Ne dovolite, da vas posrka svet dvojnosti. Ne obtožujte se za nič, ne kritizirajte se. Vzpodbujajte samega sebe in se ne priganjajte, kaj vse morate narediti. S tem se blokirate in ne naredite napredka. Pot vas bo namreč sama vodila in ne bodite sami sebi največji sovražnik, ki si na pot postavlja z dvomom, strahovi in nevero vaše ovire. Dokler stvari ne boste sprejeli takšne, kot so, ste v upiranju, kar pa ni svetloba, harmonija in ljubezen. Dokler ne razumete, da je vse tako, kot mora biti, ne teče. Verjemite, predvsem pa zaupajte, da življenje popolno dostavlja čisto vse in čisto vse je na vaši poti z razlogom. Kot opomnik, kot preusmeritev, kot vaše pomanjkanje oziroma kot vaša vera. Vi kreirate čudeže, zato jih ustvarite čim več.

 Tretji korak:

Poslušajte navodila intuicije, naključja in sporočila iz okolice. Okolica je kot nekakšen zemljevid, kako uresničiti želeno. Ko bo čas za akcijo in če boste umirjeni, boste vedeli, kdaj je pravi trenutek. Prisluhnite notranjemu kompasu, ki vas usmerja, v katero smer se podati, kaj narediti, kdaj skočiti in kdaj mirovati. V primeru, da niste mirni, vas je strah ali pa vas iz tira vrže okolica, preberite zopet prejšnja poglavja, kako se pomiriti. Knjiga naj vam bo v pomoč, kadar vam pade energija. Če boste mirni in sinhronizirani, ne morete zgrešiti nobenega sporočila, v katero smer se podati.

 Četrti korak:

Zaupajte! Vse je popolno in tako, kot mora biti. Če se je potrebno na poti do uresničitve še česa naučiti, vam bodo lekcije prišle naproti. Preskakovanja niso možna, stopiti je potrebno na vse stopnice. Vsaka stopnica ima svoj namen, vsaka stopnica ima svoje sporočilo.

 Peti korak:

Če ste pri petem koraku, se vam je želja izpolnila. V teh čarobnih trenutkih uživajte in se prepustite veličastnosti, ki jih takšen trenutek prinaša.

Tako, prisluhnite sebi in se korak po koraku podajte po svoji poti. Pričakujte tudi kakšne negativne odzive. Kako enostavno bi bilo vse skupaj, če bi vsi živeli sami zase, delali na sebi in se soočali s samim seboj. Pa vendar vsi vemo, da to ne deluje. Ne še! Stremimo pa k temu, da se ne bomo ukvarjali z drugimi.

Opazila sem, da ljudje na nek način ne želijo resnice in je včasih tudi slišati nočejo. Ljubše jim je, da živijo v skrivnostnem svetu laži, predvsem pa, da se na glas ne izraža tistega, kar je v resnici. Koliko ljudi živi v družini, kjer se sploh ne izraža čustev, občutkov in resnice. Se bo že rešilo, si mislijo. Zato svoje otroke naučite, da izrazijo, kar čutijo, kar si želijo, kar vidijo, da je njihova resnica. Ne, to niso razvajeni otroci! To so duše, ki bodo posledično lahko živele tisto, kar so v resnici! Ne nalagajte otrokom iluzije nemoči, strahu, jeze, pomanjkanja, zavisti in še bi lahko naštevala. Saj veste, kaj mislim, kajne? Naučite jih, da resnica osvobaja. Osvobaja tiste pekoče, boleče bolečine v prsih in trebuhu.

 

Morda st12313894_964801066906541_5615255376577334864_ne eden izmed tistih, ki je v otroštvu zaprl svoje izražanje resnice. Nič hudega! Izražati jo lahko začnete danes, ta trenutek. Ne izgovarjajte se več na preteklost. Stvari so enostavne in ne komplicirajte jih. Ne potrebujete leta terapij, ni treba odlašati. Samo odločite se in danes nekaj spremenite. Korak po koraku začnite izražati tisto, kar čutite, da je vaša resnica. In ni mi potrebno ponovno poudarjati, da je vse v skladu s svetlobo in ljubeznijo, kajne?

 

In ker ste včeraj prosili za spremembe, so danes prišle preizkušnje, kot ogledalca, ki vas spodbujajo, da naredite v sebi določeno spremembo, da boste lahko uresničili želeno. Spodbujajo vas, da se še bolj inkarnirate oziroma zasidrate v vaše čarobno telo še več svoje energije in duše. In več svetlobe, kot prihaja, močnejša je vaša energija. Več, kot je svetlobe, manj sence je lahko. In vse, kar je še temačnega, mora oditi. Zato v vaše življenje vstopajo ljudje, lekcije, izkušnje in dogodki, ki vam želijo ponazoriti, kaj je potrebno še spremeniti, popraviti oz. obrniti v pozitivno. Sama sem ugotovila, da ne morem pričakovati spremembe, ki bo prišla sama od sebe. Jaz sem morala biti sprememba. Jaz moram nekaj spremeniti v sebi, če želim da se nekaj spremeni v moji notranjosti.

Kot že omenjeno, sem pred leti imela veliko težav s samozavestjo, ljubeznijo do sebe in spoštovanjem sebe. Posledično sem imela v svoji okolici ljudi, ki niso bili prijazni. Pa vendar so igrali popolno igro. Tako dovršeno je bilo vse. Vse njihove besede, dejanja, vse solze in bolečine, ki so jih sprožali, so me silile v drugačno Majo. V Majo, ki se postavi zase, izrazi svojo resnico in ljubeče izkuša, kar se je odločila, da želi izkusiti. Ozdraviti sem morala strah. Imela sem resnično globoke strahove. Tako globoke, da je bolelo, peklo in včasih sililo na bruhanje. Tako globoko je bilo. Včasih se mi je zdelo tako brezizhodno, da sem pomislila tudi na samomor. Vendar moč v meni je tako vztrajno šepetala, moja volja do življenja je bila tako vztrajna, da sem še danes hvaležna sama sebi, da nisem obupala. Življenje je postalo tako lahkotno, tako vznemirljivo in pustolovsko. Vsa razumevanja, vse zavedanje, ki ga ta obrat prinaša, je tako čarobno. Resnično se splača potruditi, se soočiti z iluzijo, strahom in vso nesnago, v katero verjamemo, da je resnična. In danes vam zagotovim le, da živite v veliki iluziji, ki v resnici sploh ne obstaja! Da, ni je! Tako močno so nas vanjo prepričali, da smo jo resnično začeli živeti. In vse se da spremeniti! Vse! Samo volja mora biti, odločnost in pogum. To je vse. Vsak dan moraš biti priden in narediti vsaj en korak. Potem sčasoma postane lahkotno. Tako lahkotno, da postane veselje, radost, harmonija in ljubezen. In potem postane vse nepomembno. Ne izgubljajte časa z »bedarijami«.

Dobra vila – Maja
www.dobravila.com


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE