Samo ena je MAMA | mama.si

 

Če vsaj malo spremljate našo stran ali revijo Mama verjetno že veste, da se ponavljamo kot žabe regljajo kako pomembno je dobro počutje mamice. Saj srečna mama pomeni – še bolj srečni otroci. Zadnje čase je tudi veliko govora o tem, da je potrebno svoje telo sprejeti kakršno je, a se nam vse prepogosto zdi, da ljudje s tem stavkom opravičujejo svojo neaktivnost. Skrb za telo ne pomeni, da je potrebno preživeti ure in ure v fitnes centru in stremeti za ciljem “popolnosti”.

Skrb za telo pomeni, da ga nahranimo s pravilnimi živili in da ga spravimo v pogon, da smo zadovoljne same s seboj, ne zaradi “six packov” ampak ker smo aktivne in naredimo tudi nekaj zase (saj veste, da za mamice vedno zmanjka časa, kajne)…

V sodelovanju z Bodylift by Nika smo se tudi dekleta iz uredništva odločile, da končno začnemo migati in iz prve roke vam povemo – REZULTATI SO!! 
Za popust smo Niko  prosili sami, ta objava ni sponzorirana ampak želimo deliti res super program med vse, ki si želite a nimate možnosti (prav tako kot vse me v uredništvu) hoditi v fitnes, na vodene vadbe ali si privoščiti osebnega trenerja…

Skinny – suhica, pomeni, da ste zelo suhe – “ozke”. Če ste suhe, še ne pomeni, da ste v zdravem telesu (Nekatere ženske imajo presenetljive metabolizme, ki preprečujejo preveliko težo. To pa ne pomeni, da so zdrave.)

Fit pa pomeni, da ste “v zdravem telesu”, zlasti zaradi redne, fizične vadbe.
Nekatere ženske preprosto ne morejo biti “suhe” ali ne morejo izgubiti znatne količine teže. Čeprav se zdravo prehranjujejo in se redno gibajo.

Možno je biti suha in fit (v zdravem telesu), ne-suha in fit, suha in ne-fit, in ne-fit in ne-suha. Odkrito, veliko je odvisno od posameznic samih, njihovih prehranjevalnih navad, metabolizma, količine gibanja in na koncu – GENETIKE.

 


“Neverjetno kakšen odziv in rezultate je prinesel spletni izziv Nova ti. Vsakodnevno prejemam sporočila o norih rezultatih 🤭.
Da zgodb iz ozadja niti ne omenjam. Nekaj komentarjev uporabnic, si lahko preberete tudi na strani.

Ker je izziv Nova ti že “zaprl” vrata, sem izjemoma naredila nov (30 dnevni) program: Hot Shape za vse ženske, ki ste resno pripravljene spremeniti svoje telo in življenje na bolje.

30 dni vodenih strukturiranih in preizkušenih vadb, ki očitno delujejo Jedilnik za vse, ki želite izgubiti odvečne kilograme Urnik aktivnosti po tednih podporna, ženska skupina.

Za vse, ki ste zamudile izziv, a bi si želele trenirati na podoben način. Res minimalni vložek za nore rezultate.

NAROČI si program še danes. Obljubim, NE bo ti žal”
Več o programu: www.bodylift.si

S kodo: HOT MAMICA = dobite program za 3€ ceneje !
Kodo vtipkate ob prijavi v okence “SPOROČILO”.


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE