Samo ena je MAMA | mama.si

mamin-nepogresljivi-organizator-Življenje je sladko, a lahko je tudi zelo stresno. Toliko stvari je treba postoriti in včasih je res težko uskladiti vse! Mamin nepogrešljivi organizator za vsak dan je odličen načrtovalec za vso družino. Vsebuje adresar, kamor boste zapisale vse potrebne podatke o stikih zase in za otroke, prostor za označevanje rojstnih dni in obletnic ter prostor, kamor si boste lahko zapisale svoje najljubše recepte. V ta čudovito oblikovani organizator boste lahko zapisale tudi ideje za svoje poletne počitnice, krajše izlete z družino in nakupovalne izlete.

Nepogrešljivi organizator pa vsebuje tudi nakupovalne listke in liste z opravili, ki jih lahko iztrgate in vzamete s sabo. Pri organizaciji vsakdana vam bosta v pomoč tudi dva stilno oblikovana označevalca.

Poleg vsega navedenega boste v tem nepogrešljivem organizatorju našle tudi prostor, ki je namenjen samo vam. Mamam! Vzemite si nekaj časa zase, dogovorite se za obisk frizerja, nakupovalni izlet ali večer s prijateljicami. Organizator vsebuje razdelek, kamor boste lahko zapisale svoje načrte. Stilno oblikovan organizator s prikupnimi ilustracijami in zanimivimi ter spodbudnimi citati vam bo pomagal organizirati vaš vsakdan in bo poskrbel, da boste imele dovolj časa za vse ljudi in stvari, ki jih imate rade.

Pred časom smo obljubili, da ob čudovitem mejniku doseženih 10.000 všečkov na naši FB strani: https://www.facebook.com/revijamama/

podarimo Mamin nepogrešljivi organizator in ker obljuba dela dolg…

 

 

 

 

 

 

 

…je žreb določil sledečo izžrebanko:

ALMIRA ENSAD VILIĆ

Nagrajenko prosimo, če svoje podatke sporoči na mail: narocnina@mama.si s pripisom (Nagradna igra: Mamin nepogrešljivi organizator)


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE