Samo ena je MAMA | mama.si

Aptababy-DojencekV Milupi, svetovni proizvajalki otroške hrane, ki nas poznate po vrhunski kakovosti začetnega in nadaljevalnega mleka za dojenčke in malčke (Aptamil, Milumil) ter po žitnih in mlečno-žitnih kašicah, smo se odločili za novo spletno stran www.aptababy.si

Na njej ne boste našli samo informacij o mlečnih formulah, ampak staršem nudimo nasvete in namige o najbolj zanimivih temah s področja zanositve, nosečnosti, dojenčka in malčka. Seveda nismo pozabili na brezplačno svetovalno linijo 080 15 36, kjer vam odgovarjamo na najbolj pereča vprašanja.

Milupa je od leta 2007 del koncerna Danone in se je z več kot 60 let trajajočimi znanstvenimi raziskavami materinega mleka najbolj približala kakovosti le-tega. Menimo pa, da še tako kvaliteten proizvod potrebuje nekaj, kar vam staršem omogoča podporo v vseh fazah otrokovega razvoja. Tako smo pripravili dostop do želenih in za vas najbolj zanimivih in uporabnih informacij na enem mestu. Torej, pobrskajte po aptababy.si in našli boste.

Še vedno bo za vas na voljo obstoječa spletna stran www.milupa.si , preko katere lahko dostopate tudi do aptababy.si in na kateri boste našli informacije o blagovni znamki Milumil in Milupa žitnih ter mlečno-žitnih kašicah za dojenčke in malčke.

Vaša Milupa

Aptababy-Zanositev

 

 


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE