Samo ena je MAMA | mama.si

Dan družin 2013Fotografiranje novorojenčkov v ljubljanski porodnišnici ob dnevu družin

15. maja, ob mednarodnem dnevu družin, je revija Mama poskrbela za prijetno presenečenje, ki je bilo na voljo za vse, ki so v tistem času bivali v porodnišnici Ljubljana. Novorojenčki so namreč, če so starši to želeli, lahko prišli na svojo prvo profesionalno fotoseanso in si tako zagotovili večen spomin na svoje prve dni.

Za fotografiranje novorojenčkov je poskrbela kar urednica revije Urška Klajder, ki svojo poklicno pot združuje s fotografiranjem novorojenčkov v svojem studiu Prispodobe.

Fotografije si lahko ogledate  https://mama.si/galerije/dan-druzine-2013-porodnisnica-ljubljana

Vsi zainteresirani starši so se s svojimi novorojenčki lahko prišli fotografirat kar v za to namenjene prostore v porodnišnici, kasneje pa je vsak od njih dobil 3 najlepše fotografije v digitalnem formatu.

Tisti prvi trenutki z novorojenčkom so res neponovljivi in škoda bi jih bilo pozabiti. Fotografinja zna te trenutke ujeti v izjemno rahločutne spomine, zato se za fotografiranje novorojenčkov v zadnjem času odloča vedno več staršev (www.prispodobe.si).

Mnogi starši pa so tudi zelo veseli, kadar podobo svojega novorojenčka zagledajo na straneh revije Mama ali na prenovljenem portalu www.mama.si, kjer na željo staršev fotografije tudi z veseljem objavijo in jih tako zapišejo v zgodovino.


Tag-i

Starejši in novejši članki

PRIJAVI SE NA E-NOVICE