Samo ena je MAMA | mama.si

igra-300x207Marec je mesec, ki ga je večina vrtcev izbrala za vpis otrok v javne vrtce za šolsko leto 2014/15. V Ljubljani se vpis zaključuje v soboto, osebno pa lahko starši vlogo oddajo samo še danes.

Za vpis otrok v javne vrtce Mestne občine Ljubljana morajo starši oziroma skrbniki izpolniti obrazec, objavljen na spletni strani občine, in ga skupaj z dokazili oddati osebno v vrtcu ali ga poslati po pošti. Pravočasno prejete vloge po pošti bodo tiste, ki bodo imele poštni žig z datumom 15. marec 2014.

Centralna evidenca vpisanih otrok namreč omogoča vnos le ene vloge za posameznega otroka. Prednost pri sprejemu v vrtec bodo imeli otroci s posebnimi potrebami in otroci iz socialno ogroženih družin.

Vpis v mariborske vrtce se bo začel v sredo 19. Marca in bo trajal do 26. marca. V Mestni občini Maribor vloge za vpis otrok v javne vrtce sprejema vsak od osmih vrtcev zase. Občinski pravilnik o postopku vpisa in sprejema otrok v javne vrtce pa določa, da lahko vsak vlagatelj vlogo odda samo v enem od javnih vrtcev na območju občine.

Informacije o tem, do kdaj je treba oddati vloge za vpis v vrtce, najdete na spletnih straneh vrtcev in na spletnih straneh občin, v katerih so vrtci.

Da vam bo lajžje najti ustrezne podatke smo na spletnem portalu Mama pripravili ažurirane podatke vrtcev iz vse Slovenije. Našli jih boste v rubriki NE PREZRITE.

 

 


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE