Samo ena je MAMA | mama.si

DSC_5225-1Otroški stol Froc smo razvili z mislijo na starše, ki svojim otrokom želijo zagotoviti popolnoma varno, a hkrati sproščeno in brezskrbno otroštvo. Froc je plod domačega znanja, saj je v celoti razvit, oblikovan in izdelan v Sloveniji.

V čem se otroški stol Froc razlikuje od drugih otroških stolov?

Froc je oblikovan na način, da vašemu otroku zagotavlja popolno varnost. Stol namreč stoji na masivni nogi s štiritočkovnim križem, ki vedno zagotavlja težišče v središču stola. Ta inovativna rešitev zagotavlja izredno stabilnost ob močnem naslanjanju, plezanju na nožni naslon in drugih vragolijah.

Praktičen

Froc zavzame manj prostora kot ostali stolčki za hranjenje, zato je kot nalašč za sodoben način bivanja, ki ceni optimizacijo bivalnega prostora. Stolček je oblikovan tako, da ga je mogoče potisniti neposredno do mize, zato ne potrebujete dodatne mizice za hranjenje. Vaš malček bo s pomočjo Froca del družinske mize.

Ko bo vaš otrok pojedel, lahko Froca preprosto porinete pod mizo, tako kot ostale stole, tako da vam otroški stolček ne bo jemal dragocenega prostora.

 

Najbolj prilagodljiv leseni stolček na svetu

Ergonomsko oblikovan Froc je vizualno atraktiven in oblikovan tako, da zagotavlja popolno prilagodljivost vašemu otroku. Kot edini stol na svetu omogoča nastavitev hrbtnega in nožnega naslona ter višino sedalnega dela.

Vaš malček ga bo lahko začel uporabljati takoj, ko bo lahko sedel (od 6 mesecev naprej), in ga z veseljem uporabljal vsaj do svojega 12. leta.

Atraktiven

Za razliko od tradicionalnih leseni otroških stolov, ki izhajajo iz 40 let starega designa, je Froc edinstven na svetu. Pohvali se lahko s prečudovitim minimalističnim, večkrat nagrajenim designom, ki se odlično prilega modernemu bivalnemu okolju. Lep, praktičen in vsestranski bo všeč vašemu otroku, hkrati pa bo popestril vaš bivalni prostor.

Otroški stol Froc je mogoče naročiti prek spletne strani www.froc.si

 

 

 

FROC STOL


Tag-i

Starejši in novejši članki

PRIJAVI SE NA E-NOVICE