Samo ena je MAMA | mama.si

SLika PR c¦îlanekZa dojenčke je vsak dan kot odkritje novega sveta, saj se okoli njih vedno veliko dogaja – in zanima jih prav vse. Zato je pomembno, da imajo plenice, v katerih se lahko prosto gibljejo in v katerih je ritka suha. Podjetje Lidl Slovenija je letošnjo pomlad predstavil nove visokokakovostne ultra tanke plenice lastne blagovne znamke Toujours, ki zaradi inovativne tehnologije drylock® zagotavljajo odlično vpojnost, obenem pa so izredno udobne, da se lahko malček svobodno giblje in raziskuje svet.

Ste vedeli, da do takrat, ko se otrok dokončno navadi na kahlico, v povprečju porabi okoli 6.000? Zato je še kako pomembno, da najdemo prave. Kot pravijo v Lidlu Slovenija, prinašajo nove plenice z inovativno tehnologijo drylock® odločilne prednosti. Stranski deli so elastični in materiali prijetno mehki, zato je že od samega začetka poskrbljeno za dobro počutje in popolno svobodo pri gibanju – kot pri spodnjih hlačkah. Aktivna vpojnost poskrbi za odlično zaščito pred prepuščanjem, zaradi kompaktnosti pa so tudi izredno praktične za prenašanje.

Suhi tudi ponoči

Med spanjem malčki predelujejo svoja doživetja in vtise. Zaradi tega pogosto spijo zelo nemirno in se veliko obračajo. Pomembno je torej, da se plenica optimalno prilega in da se ustrezno prilagaja telesu. Nepogrešljiva je tudi dobra zaščita pred prepuščanjem, ki jo, kot pravijo v Lidlu Slovenija, pleničke za enkratno uporabo Toujours s tehnologijo drylock® tudi ponujajo. Tako posteljica ostane suha tudi ob nemirni noči.

Udobje, varnost in skrb za okolje

Zaradi tehnologije drylock® pomagajo nove Toujours pleničke varovati naravne vire. Vpojna jedra so izdelana povsem brez celuloze, kar je pomemben doprinos k varovanju gozdov. Pri izdelavi teh pleničk pa je porabljenih tudi mnogo manj lepil kot pri običajni plenici za enkratno uporabo.

Nove pleničke Toujours z drylock® tehnologijo so posebej prilagojene potrebam nežne in občutljive dojenčkove kože. Izbirate lahko med štirimi velikostmi: mini (3 do 6 kg), midi (4 do 9 kg), maxi (7 do 18 kg) ter junior (11 do 25 kg).


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE