Samo ena je MAMA | mama.si

Sexy young beauty woman in fluttering red dressPoletje je najbolj razburljivo obdobje v letu, čas sprostitve, letnih dopustov in čas, ko se vsi počutimo najboljše in izgledamo najprivlačnejše. 

Sonce nam ob zmernem sončenju (s seveda obveznim zaščitnim faktorjem) pokloni lepo zagorelo polt, zaradi katere delujemo atraktivnejše in izžarevamo neko posebno energijo.

Zato izkoristite čarobno energijo poletja in zakorakajte v vročo poletno noč polne samozavesti in magične privlačnosti.

 

 

 

 

 

 

Za razburljive poletne noči…

NUXE Zlato oljeOb sončnem zahodu se prelevite v pravo divo vročih poletnih noči, s pomočjo bisernih delcov tega legendarnega zaveznika morskih zapeljivk.

NUXE Huile Prodigieuse® OR Čudežno suho olje z zlatim leskom je mnogo več od običajne nege za telo.

Čudežno suho olje je prava večnamenska poslastica za vse poletne trenutke in je zagotovo edini kozmetični izdelek, ki se ga izplača vzeti s seboj na dopust.

Bogatstvo dragocenih rastlinskih olj ter vitamina E izdatno hrani, neguje in obnavlja kožo telesa in obraza ter lase in jim vrača izgubljeno vlago.

Naravni biserni delci zlatega sijaja nežno obarvajo kožo, ki je zelo podobna naravni barvi zagorele polti ter čudovito poudarijo že lepo zagorelo polt.

 

Zlati lepotni nasveti

Huile OR izdatno nanesite na svoje noge za edinstven učinek „svilenih nogavic“ ter na roke in dekolte, da boste z magično privlačnostjo zapeljali vse okoli sebe…

Zlate kapljice Huile OR suhega olja nanesite na ličnice obraza in na veke, da boste obrazu podarili glamurozen učinek.  

Dodajte čarobnost Huile OR zlatih kapljic svojim lasem in vaše konice bodo zglajene ter lasje  še posebej sijoči.

Huiles - kapljice

 

 

NUXE izdelki so na voljo v lekarnah in trgovini Maxi ter Leposana (E.Leclerc) v Ljubljani.

www.nuxe.si


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE