Revija MAMA

PODARJAMO: Otroški balzam za prsni koš s timijanom

BabyPingu timijanov balzam za prsni koš s timijanom je biološka formula za spodbujanje dobrega počutja v hladni in mokri sezoni. Nežna, a učinkovita kombinacija treh vrst timijana in pljučnika naredi BabyPingu idealnega spremljevalca v zimskih mesecih, ko so dojenčki in otroci še posebno občutljivi na virusne okužbe. Otroški balzam odlično podpre imunski sistem vašega malčka in pomaga sprostiti dihalne poti.

 

BabyBirdy družino predstavlja 8 izdelkov za popolno otroško nego

  • BabySharky šampon in gel za umivanje 2 v 1 je nežna združitev dragocenega izvlečka ovsa in aloe vere. Receptura je blaga za oči in podpira naravno funkcijo zaščitne pregrade kože.
  • BabyKoala je otroški losjon za telo z bogato kombinacijo hranljivega mandljevega olja in pomirjujočega izvlečka ovsa ter karitejevega masla.
  • Naravna zaščitna krema BabyPanda je izjemno nežna in mazljiva ter pomirja kožo, preprečuje rdečico in draženje kože, ter vzdržuje ravnotežje občutljive otroške kože.
  • BabyHippo, 100 % naravno večnamensko negovalno otroško olje, preprečuje sušenje, pomaga zmanjševati tveganje za pordelost ter ohranja otroško kožo svilnato mehko.
  • Naravno milo BabyFrogy je primerno za umivanje nežne in občutljive otroške kože, saj vsebuje karitejevo maslo, avokadovo olje bogato z vitamini A, D in E, ter jojobino olje bogato z vitaminom E.
  • BabyFoxy, negovalna dnevna otroška krema za obraz, zagotavlja dolgotrajno vlago in ohranja naravno zaščitno pregrado kože.
  • BabyCroco, otroška cinkova krema za ritko vsebuje cinkov oksid, naravno mangovo maslo, karitejevo maslo, ter kakavovo maslo, ki kožo dodatno oskrbi z vlago in lipidi.
  • BabyPingu, balzam za prsni koš s kombinacijo treh vrst timijana in pljučnika, je idealni spremljevalec v zimskih mesecih, ko so dojenčki in otroci občutljivi na mraz in virusne okužbe.

 

 

BabyBirdy izdelki so na voljo tudi v darilnih setih, ki so sestavljeni na željo mamic in vsebujejo najbolj popularne kombinacije izdelkov, ki jih mamice naročajo. BabyBirdy Bundle od Joy je tako popolno božično darilo, ki vključuje BabyPando – zaščitno kremo za otroško ritko,
BabyFoxy – kremo za obraz,
BabyPingu – balzam za prsni koš s timijanom ter
BabySeahorse – naravno gobico za tuširanje.

BabyBirdy izdelki so trenutno na voljo na spletni strani BabyBirdy, v Hipermarketih Mercator ter E.Leclercu.

 Več o BabyBirdy in naravni otroški negi najdete na www.baby-birdy.si/.


Tag-i