Samo ena je MAMA | mama.si

KhumbaKhumba sinhronizirana animirana dogodivščina o simpatični zebri prihaja v kinematografe pred jesenskimi počitnicami, 24. oktobra!

 V osamljeno in vraževerno čredo zeber se skoti mladiček z zgolj polovico prog.
Khumbo (Mirko Medved) vse zebre takoj izobčijo in se mu izogibajo – razen njegova starša in fantovsko ugnana Tombi (Tina Ogrin).

Sredi hude suše se Khumbi prikaže bogomolka, ki mu nariše pot do legendarnega napajališča, v katerem so se okopale prve zebre in tako dobile svoje proge.

Ko ga okrivijo za sušo in zaradi le-te smrti njegove mame, se izgnanec iz zavetja svojega doma odpravi iskat napajališče.

 A onkraj ograde je lahek plen tiranskemu leopardu Fangu (Aleksander Golja), ki ustrahuje vse živali v Velikem Karuju. Fango se je rodil slep na eno oko in družina ga je še kot mladička zavrgla; hudo je vraževeren in je že vse življenje čakal na zebro s polovico prog – Khumba o tem seveda ne ve nič – zaradi katere naj bi po starodavni legendi postal najbolj vpliven lovec, kar jih je kdaj bilo.

Khumba Potem, ko komaj uide oportunističnemu divjemu psu Skalku (Emir Jušič), se Khumba spajdaši z nenavadno dvojico: zajetna in pretirano zaščitniška divja zver Mama Gnu (Karin Komljanec) in negotovi noj Beno (Aleksander Golja), se Khumbi pridružita v iskanju napajališča, pri tem pa naletijo na pisano in odštekano druščino likov.

 

 

Režiser slovenske sinhronizacije je Aleksander Golja.

Pol zebra – dogodivščina in pol!

Sinhroniziran napovednik: http://www.youtube.com/watch?v=NSgHjEpChTA

2 vstopnici za ogled animiranega filma Khumba prejme:  Stojana Aleksandrovic-Bregant!!!! ČESTITAMO
Prosimo, če sporočite svoje podatke (naslov) na elektronski naslov: nagrada@mama.si, da vam vstopnici pošljemo po pošti.

 


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE