Samo ena je MAMA | mama.si

slika5

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne spreglejte jesenske ponudbe otroških športnih oblačil Champion pod oznako »back to school«,  ki vsebuje najnovejše modele otroških majic, hlač in puloverjev ter kompletov trenirk. Na voljo pa imamo tudi kar precej izbire v OUTLET-u.

 

Vrhunska športna oblačila priznane znamke Champion zopet na voljo tudi pri nas!

trgovina-btcChampion oblačila boste tako zopet lahko kupovali v Sloveniji. Na voljo so vam Champion trenirke, puloverji, hlače kot tudi ostala oblačila in obutev ter ostali modni dodatki. V mesecu maju 2014 smo odprli prvo prodajalno v Hali-A, BTC v Ljubljani na naslovu Šmartinska cesta 152. Trgovina Champion je odprta od ponedeljka do vključno sobote od 9:00 pa vse do 20:00 ure. Nahaja se v neposredni bližini trgovine Lovec ter SportsDirect v Hali-A vhod A7 iz smeri Cityparka. Naša ekipa vam bo nudila pomoč pri izbiri oblačil za vas in vaše najmlajše.

Kmalu za tem smo odprli tudi trgovine na Ptuju ter v Brežicah. Slednja se nahaja v nakupovalnem centru NC INTERMARKET na Tovarniški 10a. Na Ptuju pa jo boste našli na že znani »stari« lokaciji in sicer na naslovu Slomškova ulica 16.

S prvim septembrom odpiramo tudi premium trgovino v Kopru in sicer v neposrednem centru mesta na naslovu Pristaniška ulica 3.

Večino artiklov si lahko ogledate tudi na naši spletni trgovini na naslovu www.champion.si

Vabljeni v naše prodajalne!


Tag-i

Starejši in novejši članki

PRIJAVI SE NA E-NOVICE