Samo ena je MAMA | mama.si

Novo prehransko dopolnilo za nosečnice

 

Prehranske potrebe nosečnice se spreminjajo, zato je Bayer razvil Elebaby, prehransko dopolnilo posebej prilagojeno potrebam nosečnic v drugem in tretjem trimesečju. Od 13. tedna nosečnosti dalje se nosečnici povečajo potrebe po omega-3 maščobnih kislinah, saj se takrat začne razvoj možganov in oči, pomembna pa so tudi druga mikrohranila.

 

Elebaby ima posebno formulo, ki vsebuje skupaj 18 vitaminov in mineralov ter 200 mg omega-3 maščobne kisline. Vsebuje tudi posebno obliko folne kisline, imenovano Metafolin®, ki ima izboljšano biološko uporabnost in posledično optimalen vpliv na razvoj materinega tkiva med nosečnostjo. Vnos omega-3 maščobne kisline prek matere prispeva k razvoju možganov in oči še nerojenega otroka.

Elebaby z omega-3 maščobnimi kislinami zagotavlja nosečnici v drugem in tretjem trimesečju nosečnosti esencialna mikrohranila visoke kakovosti. Vir omega-3 maščobnih kislin je ribje olje MEG-3®, proizvedeno skladno z najvišjimi standardi kakovosti in prečiščenosti.  Da imata tako bodoča mamica kot še nerojeni otrok zagotovljena vsa esencialna mikrohranila, se priporoča jemanje ene kapsule Elebaby na dan, skupaj s hrano. Kapsula je brez neprijetnega okusa po ribah.

 

 


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE