Samo ena je MAMA | mama.si

NOVOST IZ FRUCTALA: INSTANT ČAJI FRUTEK

V Fructalu smo svojo pestro ponudbo za naše najmlajše dopolnili z novimi instant čaji Frutek.
Na voljo so v treh okusih in so primerni za uživanje tako topli kot hladni.

PR_slika_800x600_pop_preizkusile-mamice

 

Že več kot 40 let skrbimo, da bi iz majhnega zraslo veliko. Skrb in trud za dobro počutje naših malčkov se kaže v široki ponudbi Frutkovih sokov, nektarjev in kašic, katerim so se lani pridružile tudi instant žitno-mlečne kašice Frutek.

Z velikim zadovoljstvom vam predstavljamo še eno novost – novo linijo instant čajev Frutek. V ponudbi lahko najdete tri različne okuse:

– Frutek instant čaj iz KOMARČKA;

– Frutek instant čaj z okusom JABOLKA;

– Frutek instant čaj z okusom GOZDNIH SADEŽEV.

PR_slika_800x600_02-1

Instant čaji Frutek so prvotno namenjeni pokrivanju potreb po tekočini, primerni pa so tudi kot spremljevalci pri uvajanju goste hrane. Instant čaji Frutek so okusni tako hladni kot topli. Svojemu malčku jih lahko ponudite ob vsaki uri dneva, kot osvežitev v času poletne vročine ali kot topel napitek sredi mrzle zime.

Z novimi instant čaji Frutek vam želimo ponuditi dodatno možnost, da se vaš mali zaklad odžeja z okusnim čajem iz sestavin preverjenega izvora in vrhunske kakovosti. Izdelke že lahko najdete na policah vseh bolje založenih trgovin v 200 g prodajnem pakiranju.

PREIZKUSILE MAMICE Z MALČKI – PREVERITE NJIHOVO MNENJE

Frutek instant čaje so testirale mamice in malčki iz vse Slovenije. Vabimo vas, da na naši Facebook strani Frutek preverite njihova mnenja in občutke ob testiranju. Več o novih instant čajih Frutek lahko preberete tudi na spletni strani frutek.si. V primeru vprašanj ali komentarjev smo vam vedno na voljo na e-naslovu info@frutek.si.


Tag-i

PRIJAVI SE NA E-NOVICE