Revija MAMA

DSC_6098Veliko časa preživimo v svojih glavah, kjer razmišljamo o drugih ljudeh in krajih, si predstavljamo sami sebe v preteklosti in prihodnosti. Imamo pogovore, ki jih nikoli ne bomo imeli, rešujemo probleme, ki se še niso zgodili.

V tem pogosto iščemo srečo; v stvareh, ki naj bi se zgodile, vključujemo se v dogodke, ki ne obstajajo.

Občasno misli utihnejo in smo kjer smo, v sobi, ki se zdi majhna in velika hkrati. Zavemo se, kako sami smo, ločeni od objektov in ljudi, ki nas obdajajo. Takrat se po navadi v vrnemo k mislim, kjer poskušamo najti nekaj prihodnje sreče.

A včasih se spomnimo, da za razliko od velikih dogodkov, ki jih proizvede um, obstajajo majhni dogodki ugodja. Ko ti pade snežinka na obraz, ko narišeš ravno črto brez ravnila, ko se nekdo smeji tvoji šali, ko se zaviješ v toplo odejo, poslušaš nekoga igrati kitaro, ko te nekdo objame, zvok ognja v kaminu, vonj nove knjige, kuža ki se stisne k nogam. Kaj če je to sreča? Katere trenutke sreče vam je prinesel vaš otrok?

POMAGAJTE NAM USTVARITI TRENUTKE SREČE 🙂

Napišite nam tiste trenutke SREČE, ki vam jih je prineslo starševstvo ali tudi kakšna popolnoma majhna smešna malenkost.

Lahko na zid FB Revije Mama https://www.facebook.com/revijamama ali pošljite mail na naslov: urednistvo@mama.si

(anonimnost zagotovljena, če ne boste želeli objave, kar navedite v sporočilu).

Za sodelovanje bomo hvaležni, rezultat pa bo nekaj strani popolne sreče v Reviji Mama <3


Tag-i