AKCIJA MEDVEDJE SRCE

Marina P. Frangež, MAMA z veliko začetnico je sprožila srčno akcijo MEDVEDJE SRCE. Pravi, da je ideja priletela kot blisk in takšne ideje so vedno prave. Predobro vemo, da otrokom igrače zelo dosti pomenijo. So njihovi najboljši prijatelji, zavezniki, v njih najdejo uteho, ko jim je težko.

Kaceliceko poteka akcija?

Izrežite srček iz filca, blaga in ga s prejo ali nitko prišijte/prilepite na medvedka. Vse srčne medvedke zbiramo v Mariboru in sicer

Hostel Pekarna, Ob Železnici 16, Maribor, s pripisom MEDVEDJE SRCE.

Poskrbeli bomo, da bodo medvedki prišli v roke otrok, ki bodo prestopili mejo v Sloveniji in se za nekaj časa nastanili tukaj ali pa že takoj nadaljevali pot naprej.

In še njena misel:

Povsod so ljudje, z dobrimi in slabimi nameni. Morda pa bo en medvedek spremenil življenje eni deklici ali dečku. Ta otrok, ki sedaj nima ničesar, se je morda še mesec ali dva nazaj igral z lego kockami ali na travi brcal žogo. Verjamem, da bodo medvedki slišali marsikatero zgodo teh otrok in bili zaupanja vredni prijatelji, ko bodo marsikateri starši točili solze ali pa tuhtali kako najti streho nad glavo ali pa le srepo brez upanja zrli vase. Dajmo upanje v medvedke in njihova srca.