Revija MAMA

sirup IMG in Aqua Maris

Tudi to jesen otrokom ponudimo izdelek, ki se je v zadnjih letih izkazal kot pomoč pri krepitvi naravne telesne odpornosti – Imunoglukan P4H®, ki vsebuje bioaktivni polisaharid imunoglukan, vitamin C in cink.

 

Cink in vitamin C prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema in imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ker je dovzetnost telesa za okužbe večja ob menjavi letnih časov in okolja, pa tudi ko smo utrujeni in izčrpani, je torej jemanje vitamina C priporočljivo tako preventivno kot tudi v času okužbe.

 

 

Za obdobje 2013/2014 je Imunoglukan P4H® prejel naziv Superbrand, ki mu ga je dodelila organizacija Superbrands, edina globalna in neodvisna avtoriteta za znamčenje.

Imunoglukan P4H® je primeren za vso družino, za diabetike in osebe z alergijami in ne vsebuje glutena. Pediatri priporočajo sirup Imunoglukan P4H® malčkom od 1. leta, hkrati pa je priporočljiva uporaba pršila za izpiranje in vlaženje nosnih votlin, kar omogoča pravilno delovanje nosne sluznice.

V vseh lekarnah vas ob nakupu sirupa Imunoglukan P4H® čaka tudi darilo – pršilo za nos z morsko vodo Aqua Maris.

 


Tag-i

Starejši in novejši članki