Revija MAMA

ContourYeux_ozadje

Do nastanka podočnjakov in zabuhlosti okoli oči prihaja predvsem zaradi zmanjšane cirkulacije v podkožnem tkivu, kar naredi kožo okoli oči bledo, podočnjaki pa postanejo vidni.

Slab pretok krvi in limfne drenaže je najpogosteje posledica utrujenosti in pomanjkanja spanca.

In ravno vsem novopečenim mamicam, ki jim prvi meseci življenja s svojim malim otročičkom prinesejo obilo sreče in ljubezni, jim hkrati prinesejo tudi veliko neprespanih noči ter napornih dni. Novorojenček zahteva ogromno pozornosti in budnosti, ampak utrujenost in pomanjkanje spanca, kmalu postaneta vidna na obrazu mladih mamic.

Ne dovolite, da bi neprespane noči pustile posledice na vašem obrazu, temveč odkrijte vso lepoto materinstva s svežim in sijočim pogledom zahvaljujuč se malemu čudežu iz laboratorija narave Nuxe.

 

 

ŠT. 1 V BOJU PROTI PODOČNJAKOM

Zasnovana, da odpiše vse znake utrujenosti, stresa in nenaspanosti, lahka Contour des Yeux Prodigieux® Krema za predel okoli oči osveži kožo, briše podočnjake in se bori proti vsem dejavnikom prezgodnjega staranja.

Drugi najbolje prodajani izdelek Nuxe je pravi mali čudež iz narave!

Rastlinski kofein deluje proti zabuhlosti in temnim kolobarjem ter daje pogledu svežino in sijaj.

Inovativne aktivne sestavine – dragoceni cvetovi mrežice, agerata ter izvleček kakavovca delujejo proti predzgodnjemu staranju, medtem ko hialuronska kislina rastlinskega izvora mehča kožo in gladi fine gubice.

Vsebuje kar 94,6% sestavin naravnega izvora.

 

Izdelki NUXE so na voljo v lekarnah po vsej Sloveniji

in v trgovinah Maxi in Leposana (E’Leclerc) v Ljubljani.

Spletna trgovina: www.sophia.si, www.nuxe.si

 


Tag-i