http://si.kids.da-vinci-learning.com/TV program Da Vinci Learning
 
Jesen je tu.
 
Vedno manj časa preživljamo na prostem in pogosteje se družimo pred televizijskim sprejemnikom.  Ste kdaj pomislili, kako bi to druženje preživljali bolj kakovostno in predvsem brez slabe vesti, da gre za stran vržen čas?
 
 
 
 
 http://si.da-vinci-learning.com/
 
Je to sploh mogoče? Seveda je!
 
Izobraževalne vsebine, ki so predstavljene na zabaven način in pritegnejo občinstvo od 6 let naprej so na voljo na televizijskem programu Da Vinci Learning.
 
 Proces pomnenja lahko še okrepite, če se z družinskimi člani pogovarjate o videni vsebini, ali pa skupaj naredite katerega od varnih poskusov, ki so predstavljeni v svetovno uspešnih oddajah. Številne med njimi, namenjene družini vas bodo navdihnile, da oblikujete nekaj izvirnega – morda posebnega letečega zmaja ali pa da preverite, kako deluje vulkan, tako da skupaj izdelate malo verzijo. Šolarjem pomaga bolje razumeti teme, ki jih spoznavajo v šoli, ali pa ponuja razumljivo razlago kompliciranih, skozi animirane serije približa pomembne dogodke in civilizacije.
Zgodovina, znanost, pomembni izumi, narava, tehnologija so teme serij in dokumentarcev, ki približajo svet v katerem živimo.
 

Zjutraj otrokom, popoldan družini in zvečer odraslim.

Ko so pred zaslonom otroci je še kako pomembno, da je jezik ustrezen, da ni nasilja v vsebinah, Da Vinci Learning pa je obenem brez oglasov in kot tak varno okolje tudi za najmlajše. Za preživljanje kakovostnega časa skupaj in za učenje, ki ne pozna meja preklopite na televizijski program Da Vinci Learning.
 
http://si.da-vinci-learning.com/