Revija MAMA

TO1711.previewNovi Volkswagen Touran. Kos vsemu.

Družine imajo zelo natan­čne predstave o tem, kakšen mora biti avtomobil, ki je optimalno prilagojen njihovim potrebam in željam. Zaradi otrok potrebujejo prostor. Pravzaprav veliko prostora za razgibano življenje. In predale. Veliko predalov ter drugih mest za odlaganje in shranjevanje. In prilagodljivost. Po možnosti za kar največ otrok ali odraslih. In seveda tudi varnost, saj pri tej točki ne sme biti nikakršnih kompromisov.

Novi Touran je kos vsemu. Zaradi njegove praktičnosti ga imajo radi tudi vsi tisti, katerih otroci so se že odselili od doma, in ki radi sedijo visoko in udobno, cenijo prilagodljivost in intuitivno upravljanje.

TO1700P.previewNovi Touran je paša za oči. Zaradi strešne linije, ki proti zadku rahlo pada, deluje dinamično in samozavestno. Brezčasni dizajn zunanjosti ima predvsem en namen: da na osupljivo majhni površini nudi obilico prostora za vse, kar je za vas pomembno. Poleg značilne zunanjosti se zato novi Touran v notranjosti ponaša z inteligentnim dizajnom, prilagodljivostjo in izjemno prostornostjo.

Obilo prostora za noge ali večji prtljažnik: pri novem Touranu lahko izbirate, kajti tri udobne enojne sedeže v drugi vrsti lahko namestite povsem po svojih potrebah.

V opcijski tretji vrsti sta lahko nameščena dva sedeža, ki nudita dovolj udobja tudi odraslim potnikom. Ko sedežev ne potrebujete več, ju enostavno poklopite in pridobite ravno prtljažno dno. Pritrdišča ISOFIX na vseh sedežih druge in tretje vrste omogočajo tudi varno pritrditev otroških sedežev. Pri vsakodnevnih vožnjah so poleg tega pomembni tudi drugi detajli, kot so na primer predali in mesta za odlaganje. Teh je v novem Touranu skupno lahko kar 47.

Volkswagen v slogu revolucije z vsako novo generacijo izpopolni tudi varnostno zasnovo svojih modelov. Novi Touran je tako v skupni oceni varnosti, dosegel najvišjo oceno, 5 zvezdic, ki pa je sestavljena iz rezultatov v štirih kategorijah: varnost odraslih potnikov, varnost otrok, varnost pešcev ob trku z avtomobilom in asistenčni varnostni sistemi.

TO1611.previewNovi Touran je serijo zahtevnih preizkusov Euro NCAP (European New Car Assessment Programm = evropski program ocenjevanja novih vozil) opravil z odličnim rezultatom.

Nenazadnje tudi zaradi prvovrstne varnostne opreme, ki vključuje izpopolnjeno konstrukcijo karoserije, visoko učinkovito kombinacijo varnostnih pasov, sedežev in varnostnih blazin ter inovativne asistenčne sisteme.

 VEČ NA: http://www.volkswagen.si/modeli/novi_touran


Tag-i

Starejši in novejši članki