Lungessquatsandplanksohmy

Photo Credit: Instagram Lungessquatsandplanksohmy

Če še niste opazili (lucky you 🙂 se je s polno paro pričela evforija imenovna “Summer body” oz. poletno telo. Ko nas predramijo sončni žarki ugotovimo, da je tudi čas kopalk, kratkih hlač in majic z naramnicami zelo blizu.

Kdor nas spremlja ve, da tudi sami spodbujamo aktivnosti, ki dobro denejo tako fizični pripravljenosti kot duši a vpliv medijev predvsem na mlajša dekleta je neznosen. Instagram lepotičke s popolnim telesom, brez kančka odvečne kože ali celulita so stvari, s katerimi nas dnevno dobesedno bombardirajo.

Zato smo se odločili za objavo te fotografije iz katere je razvidno, da je gospa, ki ima 42 let, je prav tako mama (otroka z diagnozo avtizem) v izjemni fizični pripravljenosti a v oči  nam je padla ravno zaradi spodnje objave na kateri ni popolna a je pokazala in dokazala, da biti fit in zdrav ne pomeni imeti le popolnega telesa brez grama maščobe ampak, da je povsem normalno tudi vse kar ni izklesano do potankosti.

Začnite delati na sebi, ne pretiravajte, s prvim aprilom se pridružite naši akciji “60 dni brez sladkorja” z otroki se podite po travniku, ob lepem vremenu skočite na nižji hribček in rezultati bodo tu.