Revija MAMA

 

funimation-družinski bazen (Borik)

 

Poletne počitnice so že zdavnaj za nami in čas je, da pričnemo razmišljati o krajšem potovanju in novih destinacijah, kjer bomo lovili še zadnje sončne žarke. Bližajo se krompirjeve počitnice in v ta namen smo pripravili 5 nasvetov, ki so kot nalašč primerni za vso družino.

 

 

 

1. Najbolj priljubljen družinski Club na Hrvaškem

Borik  - bazen

Falkensteiner Club Funimation je idealen za počitnice skozi vse leto. Hotel se nahaja na obali v bližini slikovitega mesta Zadar. Le-ta ponuja all inclusive užitek za vso družino. Starši in otroci lahko uživajo v pestrem programu zabavnih in športnih ter prostočasnih programov. Otroke bo najbolj razveselila oskrba v zabaviščnem parku Falky – Land in brezskrbna igra v majhnem otroškem bazenu. Prav tako je na voljo tudi PS3 kotiček za nekoliko starejše otroke. Poleg tega, da je hotel zanimiva izbira za družinske počitnice, je znan tudi po svojih izvrstnih wellness storitvah. V Acquapura SPA centru lahko uživate v vodnem svetu polnem doživetij.

 

 2. Zabava in animacija na družinski planini na Koroškem

Katschberg - plezalna stena

Club Funimation Katschberg se nahaja na višini 1600m in predstavlja popolnoma nov koncept. Namenjen je predvsem družinam ter sredi smučišča in pohodniškega področja Katschberg nudi številne posebnosti. Najmlajši lahko obiščejo hotelsko šolo smučanja in si izposodijo smučarsko opremo, se udeležijo zabavnega animacijskega programa, preizkusijo plezalno steno za otroke ter velik notranji vodni tobogan. V primeru, da vedno iščete več in svoji družini želite le najboljše je zanimiv podatek, da je na 1.600m zrak popolnoma čist in ne vsebuje alergenov.

 

 

 

 

 

 

3. Otroci so izbrali: Family Hotel Diadora

Družinska soba - CristalloFamily Hotel Diadora, del hotelske verige Falkensteiner, je prava oaza za starše z otroki, saj so vse sobe v hotelu družinske. Falky Land, svet igre in zabave za otroke, se razprostira kar na dveh nadstropjih na 800m². V njem boste našli vse kar najmlajši želijo: vrtce s strokovnim osebjem, ki je otrokom na voljo skozi vse leto in ponujajo pester dnevni program aktivnosti, otroški kino z ogromno izbiro risank v vseh jezikih, mini disco, kjer lahko otroci plešejo, in animirane karaoke. Prav tako ponujajo otroški wellness Falkytasia, kjer lahko starši uživajo počitnice, medtem ko njihovi malčki raziskujejo prilagojene bazene, zunanje igrišče in velik tobogan. Lakoto pa lahko potešijo v posebni otroški restavraciji.

 

 

 

 

 

 

4. Družinski dragulj na Katschbergu – Falkensteiner Hotel Cristallo

smučarska šola s falky-jemNa sončnih 1600m sredi smučarskega in pohodniškega področja Katschberg se nahaja udoben in ugoden družinski hotel, poln razburljivih doživetij. Koroška zelišča, kamenje in lokalni izdelki bodo razveselili tudi najzahtevnejše popotnike. Poleg hotelske smučarske šole je izjemna posebnost Falky spa za otroke. Za vse ljubitelje gastronomije je na voljo odlična lokalna kuhinja z vrhunskimi storitvami.

 

 

 

 

5. Družinska idila z babico ali dedkom – Hotel Sonnenalpe

Sonnenalpe Falkensteiner 2012-07-12Eleganten in udoben družinski hotel se nahaja na višini 1500m v smučarskem in pohodniškem raju v Nassfeldu. Notranjost hotela sestavlja kombinacija kamna in lesa, ki dajeta sodobnemu hotelu alpski pridih. Planinski pašniki in narava pa se odražata tudi v skrbno negovanem Falky Almlandu. Dodatna posebnost je 15 metrov dolg vodni tobogan. Najmlajše rekreativce bo navdušila otroška žičnica in šola smučanja “Bobo”, ki se nahaja neposredno ob hotelu. Otroci vseh starosti tako lahko vadijo svoje prve smučarske korake in izboljšajo svoje zavoje. Ponudba pa ni prilagojena le potrebam otrok in njihovim staršem, ampak tudi širši družini. S seboj pripeljite tudi babico ali dedka, saj jim Falkensteiner Sonnenalpe omogoča brezplačno bivanje.

 

Dodatne fotografije: http://www.media.falkensteiner.com

 

 


Tag-i