Revija MAMA

»MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE« je projekt, kjer zbirajo 21.000 novoletnih
voščil za 21.000 starostnikov.

 

 

DOBRO SE Z DOBRIM VRAČA! Želja je, da vsi prav vsi stanovalci v domu starejših prejmejo voščilo .

Voščilnice pošljite na naslov :
Ana Petrič, Deos Center starejših Notranje Gorice, Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice

 

Vse, kar vas prosimo je, da napišete kratko pismo ali voščilnico z lepimi željami in pozitivnimi mislimi.

Pomembno je, da je napisano na roke, črke pa morajo biti dovolj velike in berljive.  Zaželeno je, da na praznično voščilo tudi kaj prilepite ali narišete, da bo res nekaj posebnega.

 

Vsakoletni projekt ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE” – Naj prostovoljski projekt leta 2020, letos poteka od 15. novembra do 10. decembra 2021.

Predvsem bodo tega veseli tisti, ki nimajo svojcev, pogostih obiskov ali pa v njihovih nabiralnikih pristanejo zgolj položnice in reklame. Letos je lahko z vašo pomočjo, srčnostjo in kreativnostjo drugače.

Prav vsako bo izročeno stanovalki ali stanovalcu v njegovi sobi, po potrebi prebrano in prilepljeno na steno. Lahko verjamete, da bo to nekaj izredno lepega in globokega, saj starejši v času napredka tehnologije dobivajo vse manj pisem in voščil, marsikdo pa nima nikogar, od katerega bi lahko kaj prejel.  Bodite vi ta nekdo!

Hvaležni vam bomo za sodelovanje, da zberemo čim več voščil in dosežemo cilj ter prižgemo 21 000 iskric veselja, ganjenosti in pozornosti. Tudi letošnje leto ni nič lažje od preteklega vendar je lahko z vašo pomočjo lepše.  Prepričani smo, da je lahko sodelovanje v tem projektu najmanj, kar lahko storimo za starejše. Hkrati pa se v tem času povežemo s svojimi družinami, skupaj preživimo kvaliteten čas in ustvarjamo. Za starejše, za upanje in za veliko veselja!

Hvala vam!
Mala pozornost resnično lahko doseže veliko veselje. Preverjeno – že šesto leto zaporedoma!

Vse dobro in lepo v prihajajočih prazničnih dneh. Bodite prijazni en z drugim in ne pozabite na sočloveka. Morda ste ravno vi zanj edini.

Ana Petrič – vodja projekta


Tag-i