Piščančja prsa v smetanovi omaki
1 piščančja prsa
1 čebula
smetana za kuhanje
oljčno olje
sol, poper
Priprava:
Čebulo nasekljamo in prepražimo na olju, da zarumeni. Piščančje prsi narežemo na trakove in jih popražimo. Dodamo začimbe in na zmernem ognju dušimo do mehkega. Na koncu dodamo še smetano za kuhanje in še malo pokuhamo.
Related Posts via Categories
- Krompirjeva musaka
- Puranje mesne kroglice v omaki
- Fižolova juha z ajdovo kašo
- PONAREJENI SEGEDIN
- OVSENI MEDENJAKI
- Kakijev puding
- Gosta zelenjavna juha
- Kremna pita iz mandarin
- Domači sirup IMUNKO (za krepitev imunskega sistema)
- Rižota z jurčki
Tag-i
RUBRIKE
- Blog (1)
- Žozefinin blog (1)
- Dojenček (71)
- Domov (412)
- Družina (69)
- PRAVLJIČNI SVET (7)
- Malček (95)
- VZGOJA (48)
- ne prezrite (20)
- Nosečnost (57)
- POROD (21)
- Otrok (71)
- Recepti (226)
- za DOJENČKE in MALČKE (91)
- Za VSO DRUŽINO (126)
- Strokovnjaki (147)
- DRUŽINSKI TERAPEVT (38)
- GINEKOLOG (39)
- PEDAGOG (15)
- PEDIATER (45)
- PSIHOLOG (3)
- Zanositev (7)
- Ženska (51)