15 g masla
1 čebula
1 strok česna
1 skodelica krušnih drobtin
4 jajca
300 g kisle smetane
1 skodelica ribanega polnomastnega sira
1/4 skodelice ribanega parmezana
1 žlica moke
1/4 zavojčka pecilnega praška
1/3 skodelice mleka
700 g vloženih vršičkov belušev
ščepec mlete rdeče paprike
Priprava:
Nasekljajte čebulo in česen. Maslo segrejte v ponvi in na njem popražite čebulo. Vmešajte česen in drobtine. Mešanico stresite v okrogel pekač, jo enakomerno razporedite in dobro pritisnite, da nastane skorja. V mešalniku zmešajte jajca, smetano, sir, moko in mleko, da nastane gladka masa. Vlijte jo na skorjo v pekaču, nato pa zmes obložite z vršički belušev in nazadnje potresite z rdečo papriko. V srednje vroči pečici pecite 35 minut.