Mediterranean-Quinoa-Stuffed-Tomatoes-Cupcakes-and-Kale-Chips-4Sestavine:

6 paradižnikov

425 g tune v slanici

4 trdo kuhana jajca

8 črnih oliv brez koščic

4 fileti inčunov

2 žlički curryja

1/3 skodelice majoneze

2 rezini kruha

 

Priprava:

Tuno odcedite. Olive, inčune in jajca narežite na manjše koščke. Paradižnikom odrežite kapice in previdno izdolbite sredico. Približno 1/3 jo prihranite, ker jo boste potrebovali za nadev. Paradižnikovo sredico v posodi zmešajte s tuno, ki ste jo prej na drobno razkosali, z jajci, olivami, inčuni, curryjem in majonezo. Kruh narežite na drobne kocke in jih v pečici popecite, dokler se zlatorumeno ne zapečejo. Polovico kock vmešajte v nadev in z njim napolnite paradižnike, preostale kocke pa položite na vrh tik preden postrežete.