1 žlica masla
1 glava kitajskega zelja
250 g korenja
250 g zelene
2 mladi čebuli
1/2 skodelice kisle smetane
4 rumenjaki
1 žlica nasekljanega drobnjaka
sol
ščepec muškatnega oreščka
Priprava:
Glavo kitajskega zelja razdelimo na liste, večjim listom odrežemo trde dele in vse hitro poparimo. Večje liste prihranimo, manjše pa zrežemo na tenke trakove. Zelenjavo narežemo na kocke in jo rahlo poparimo. Nato nasekljamo čebulo, jo popražimo in na njej 5 minut dušimo vso zelenjavo razen velikih listov zelja. Začinimo in zalijemo s kislo smetano. Nato vmešamo jajca, dokler ne zakrknejo in se nadev zgosti. Odstavimo z ognja in vmešamo drobnjak, nato pa pustimo, da se nadev rahlo ohladi. Naložite ga na velike liste. Če so listi premajhni, jih položite enega do drugega, da se rahlo prekrivajo in naredite ruladice. Vsakega posebej zavijte v alu folijo, ki ste jo pokapali z oljem, in jih v vreli vodi kuhajte še 15 minut.